به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، در میانه سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، انتشار نسخه قاچاق فیلم سینمایی «شنای پروانه» سینمای ایران را بهتزده کرد. چارهای نبود جز اینکه فیلم به صورت قانونی روی پرده سینما اکران شود تا شاید جلوی ضرر گرفته شود. به همین دلیل، این فیلم تحسینشده از دیروزپنجشنبه ۲۳ بهمن ماه مجدداً در سالنهای سینما روی پرده رفت.
همزمان با اکران این فیلم، محمد کارت کارگردان آن یادداشتی بدین شرح منتشر کرده است:
حالا که «شنای پروانه» پیکرش سلاخی شده و به پیشنهاد عدهای ناجوانمرد که مردم را تشویق میکنند فیلمی که نفسش گرم است را با سردی نارضایتی ما غیرقانونی ببینند. با اکران دوباره فیلم در سینماها مخالف بوده و هستم. چرا که در موقعیت کرونایی بهترین گزینه اکران آنلاین است یا اکران پرده و آنلاین همزمان باهم. نه اینکه با تصمیمات چندپاره در اکران، مردم گیج شوند. حالا دیگر «شنای پروانه» با تکیه بر موفقیتهایش در ارتباط با مخاطب تنها فیلم من نیست بلکه نماینده سینماست. پس لطفا عزیزان بر پیکر کمجان سینما زخم نزنید.
از مردم بامرام و حامیان همیشه سینما میخواهم و خواهش میکنم فیلم را به صورت قانونی ببینند. خدمت آنان هم که خواسته یا ناخواسته فیلم را غیرقانونی دیدهاند، پیشنهاد میدهم برای آرامش وجدان خودشان و رضایت ما یا فیلم را دوباره بر پرده سینما ببینند یا در زمان اکران آنلاین دوباره تماشایش کنند. عاشقانه هنرمند-مخاطب همیشه کامل نیست، گاهی یکی دیگری را ناامید میکند.
اکران اینترنتی فیلمهای «هنر و تجربه» از پنجشنبه ۲۳ بهمن در صفحه مخصوص این موسسه در پلتفرم هاشور به قیمت ۱۲ هزار تومان آغاز شده است. مستند «کودتای ۵۳» به کارگردانی تقی امیرانی و «قصه بولوار» به کارگردانی داود اشرفی اکران آنلاین خود را آغاز کردند. علاقمندان میتوانند برای خرید بلیت و دیدن این فیلمها با استفاده از پیوند https://hashure.com/art-experience-list به صفحه اختصاصی «هنر و تجربه» در پلتفرم هاشور مراجعه کنند.
خرید بلیت برای دیدن فیلم مستند «کودتای ۵۳» فقط در داخل ایران امکانپذیر است ولی خرید بلیت و امکان تماشای «قصه بولوار» از داخل و خارج ایران امکانپذیر است. فیلم «کودتای ۵۳» که از آثار جدید اکران این موسسه است به طور همزمان روی پرده سینماهای «هنروتجربه» نیز میرود.
تقی امیرانی مستندساز ایرانی ساکن انگلیس و والتر مرچ تدوینگر فیلمهایی همچون «اینک آخرالزمان»، «مکالمه» و «بیمار انگلیسی»، حین تحقیق برای ساخت فیلم مستندی درباره کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ به مدارک و اسنادی دست یافت که دههها از چشم عموم مردم و اغلب تاریخنویسان این حوزه پنهان بوده است؛ اسنادی که نه تنها امکان بیان روایتی دقیقتر از کودتا را فراهم آورده است بلکه بسیاری از زوایای تاریک تاریخ ۶۷ ساله این رویداد را نیز روشن کرده است.
«قصه بولوار» پیش از این در سینماهای «هنروتجربه» اکران شده و با استقبال مخاطبان نیز رو به رو شده است. این مستند به وقایع مختلف و حوادث اجتماعی که با بولوار کشاورز پیوند خوردهاند، اشاره دارد.
نظر شما