مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۹
۰ نفر

بر اساس اعلام سازمان انتقال خون، خوزستان، مازندران، گیلان، تهران، خراسان‌رضوی، فارس، کرمان، سیستان‌وبلوچستان و اصفهان با کمبود ذخایر خونی مواجه شده‌اند.  

اهدای خون

به گزارش همشهری آنلاین، سخنگوی سازمان انتقال خون کشور با بیان اینکه در برخی از استان‌های جنوبی و شمالی کشور میزان نیاز به اهدای خون به دلیل مصرف بیماران مبتلا به تالاسمی بیشتر است، گفت: به طور کلی ۲۰ درصد از میزان خون اهداشده در کشور به مصرف بیماران تالاسمی می‌رسد.
بشیر حاجی بیگی با بیان اینکه سازمان انتقال خون برای تامین خون و فرآورده‌های آن مانند گلبول قرمز فشرده شده، پلاکت و پلاسما باید پاسخگوی حدود ۹۰۰ بیمارستان و مرکز درمانی در سراسر کشور باشد، افزود: برخی از این فرآورده‌های خونی مثل پلاکت را فقط تا ۳ روز می‌توان نگهداری کرد و به همین دلیل اهدای خون یک نیاز مستمر و همیشگی است.  
او همچنین فقط ۱۰ درصد از مردم کشور را دارای گروه خونی منفی دانست و اظهار کرد: در حال حاضر بیشترین نیاز به گروه‌های O، A، B و AB منفی است و باید با ذخایر خونی کافی فصل بهار را پشت سر بگذاریم.

۳ استان، پیشتاز انتقال خون در سال ۹۹
بر اساس اعلام سازمان انتقال خون ۳ استان تهران، فارس، خراسان‌رضوی در سال گذشته بیشترین میزان اهدای خون را داشته‌اند.
سخنگوی سازمان انتقال خون با بیان اینکه در سال ۹۹، یک میلیون و نهصد و چهار هزار واحد خون در کشور اهدا شده است در این باره گفت: با توجه به شیوع کرونا، میزان اهدای خون در سال ۹۹ نسبت به سال‌های قبل‌ از آن کاهش ۸۰ درصدی داشته است.
به گفته او، سالانه به طور میانگین ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد خون و فرآورده‌های آن در میان مراکز درمانی و بیمارستان‌ها توزیع می‌شود و کمبود اهدای خون این مراکز را با مشکل مواجه کرده است.  
حاجی بیگی تاکید کرد که پروتکل‌های بهداشتی در مراکز انتقال خون سراسر کشور رعایت می‌شود و از بدو تاسیس سازمان انتقال خون تاکنون همه لوازم و تجهیزات مورد استفاده در روند اهدای خون کاملا استریل و یک‌بار مصرف هستند.

کد خبر 592212

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار استان‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha