دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۸
۰ نفر

امروزه بسیاری از ما سمت قهوه تمایل پیدا کرده‌ایم، به همین دلیل بهتر است روش تهیه یک قهوه خوش‌طعم را بدانیم اما اشتباهاتی انجام می‌دهیم که قهوه‌مان طعم خوبی نمی‌گیرد.

قهوه - نوشيدني - كافي‌شاپ

به گزارش همشهری‌آنلاین، امروزه بسیاری از افراد از مصرف چای به سمت قهوه تمایل پیدا کرده‌اند و به همین دلیل باید روش تهیه یک قهوه خوش طعم را بدانند اما اشتباهاتی انجام می‌دهند که قهوه‌شان  طعم خوبی ندارد. در ادامه به بعضی از این اشتباهات اشاره می‌کنیم:

۱- ندانستن مقدار کافئین

قهوه‌خورهای حرفه‌ای به‌خوبی می‌دانند که میزان کافئین قهوه در زمان تهیه آن تاثیرگذار است. بنابراین باید میزان کافئین آن را بدانید تا زمان آماده شدن آن را تنظیم کنید. به طور مثال قهوه اسپرسو میزان بیشتری کافئین دارد.

۲- استفاده از قهوه مانده

قهوه ماندگاری زیادی ندارد و بعضی آن را شبیه نان و میوه و سبزیجات می‌دانند که باید تازه به تازه خریداری شود. بنابراین از فروشگاه‌هایی که به‌تازگی قهوه آن اطمینان دارید، خرید کنید.

۳- استفاده از ظروف کثیف

تمیزی ظروفی که برای دم کردن قهوه از آن استفاده می‌کنید، می‌تواند بر طعم و کیفیت قهوه تأثیر بگذارد.

۴- نگهداری قهوه

می‌توان قهوه را یک ماه پس از آسیاب کردن آن هم مصرف کرد  اما در این صورت کیفیتش از بین می‌رود؛ بنابراین بهتر است قهوه را طی دو هفته پس از آسیاب شدن استفاده کنید.

منبع: خراسان

کد خبر 596122

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha