مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۵
۰ نفر

تانن ماده‌ای است که طعم گس در دهان شما ایجاد می‌کند، در چای تانن وجود دارد که با هر ماده‌ای نمی‌تواند ترکیب شود.

تاثیر چای بر تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، ایرینا برژناایا، متخصص گوارش و متخصص تغذیه در روسیه گفت که چرا نوشیدنی‌های گرم من جمله خوردن چای داغ خطرناک هستند و چه چیزی را بهتر است که با آنها ترکیب نکنید.

این متخصص گوارش هشدار داد: نوشیدنی‌ها باید در دمای بالاتر از ۳۷ درجه نوشیده نشود، در غیر این صورت خطر بالقوه‌ای برای بدن به وجود می‌آورند، زیرا می‌توانند باعث سوختگی میکروبی غشای مخاطی دهان و مری شوند.

وی توضیح داد که استفاده از نوشیدنی‌های گرم باید با احتیاط صورت گیرد، به خصوص در مورد چای به دلیل تانن‌های موجود در چای، با هر ماده‌ای نباید ترکیب شود.

تانن همان ماده‌ای است که باعث می‌شود وقتی میوه‌های نرسیده را می‌خوریم در دهانمان احساس گسی کنیم. تانن با طعم تلخ و گسی که ایجاد می‌کند آفات را از گیاه دور نگاه می‌دارد.

وی در ادامه گفت: «تانن‌ها به عنوان مثال در چای، دارای خواص سیاه کننده در چای هستند و بسیاری از محصولات در ترکیب با چای داغ طعم ناخوشایندی ایجاد می‌کنند که تانن علت آن است. علاوه بر این، اگر غذاهای چرب با چای داغ بالاتر از دمای بدن خورده شود، مقدار زیادی چربی به بدن وارد می‌شود که می‌تواند تأثیر منفی بر بدن داشته باشد.»

از سوی دیگر افزودن عسل در چای داغ باعث از بین رفتن خواص عسل می‌شود عسل در مایعات بالای ۴۵-۴۰ درجه خاصیتی ندارد.

کد خبر 602022

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha