چهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۷
۰ نفر

ماده غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن تغییر کرده باشد فاسد است و نباید مصرف شود، زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد، باعث بیماری و مسمومیت می‌شود. در ادامه با نشانه‌های فاسد شدن مواد غذایی آشنا می‌شوید.

مواد غذایی

به گزارش همشهری آنلاین، ماده غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن تغییر کرده باشد فاسد است و نباید مصرف شود، زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد، باعث بیماری و مسمومیت می‌شود.

روش‌های تشخیص فساد مواد غذایی

  • مشاهده تغییر رنگ
  • بوی نامطبوع یا بوی گندیدگی
  • تغییر در ویژگی‌های بافتی

علایم اختصاصی فساد

۱- فساد در مرغ خام؛ بو و رنگ نامطلوب (تغییر صورتی به سفید کمرنگ یا خاکستری).

۲- فساد در گوشت خام؛ بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح و داشتن رنگ قهوه‌ای و خاکستری.

۳- فساد در ماهی خام؛ بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح، جدا شدن آسان پولک، فرورفتگی چشم، تغییر رنگ آبشش به قهوه‌ای تیره.

۴- فساد در کنسرو؛ وجود تورم یا برآمدگی در، زنگ زدگی خارجی قوطی کنسرو، بو و رنگ نامطبوع محتویات و کنده شدن لعاب داخلی قوطی.

۵- فساد در گوشت، ماهی و مرغ پخته؛ داشتن بو و طعم نامطبوع هنگام مصرف.

۶- فساد در آب‌لیمو؛ رنگ غیر طبیعی، رسوب بیش از حد، وجود کپک در سطح و زنگ زدگی درِ شیشه.

۷- فساد در تخم مرغ؛ بوی گندیدگی، تغییر رنگ محتویات و پخش شدن زرده پس از شکستن تخم مرغ.

۸- فساد در شیر؛ بریدن شیر بعد از جوشاندن که مصرف آن می‌تواند باعث باعث بیماری شود.

منبع: خراسان

کد خبر 603333

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha