به گزارش همشهریآنلاین به نقل از مهر، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: درمجموع میتوان به آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری نمره قبولی داد.
وی ضمن اشاره به نواقصی که در رعایت پروتکلها وجود داشت، توضیح داد: حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار دانشآموز پایه نهم و ۶۴۶ هزار دانشآموز پایه دوازدهم در ۷۵۰۱ حوزه امتحانی در ۳۰ هزار مدرسه حضور داشتند.
فرهادی با اشاره به بیش از ۲۰ هزار و ۲۹۳ مورد بازرسی ناظران بهداشتی از حوزههای امتحانی پایه نهم افزود: ۱۰ هزار و ۳۸۹ مورد بازرسی نیز از حوزههای امتحانی پایه دوازدهم صورت گرفته است.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: آنچه در این بازرسیها مشاهده شد، این بود که پروتکلها در حدود ۹۹.۵ درصد موارد رعایت شده بود. به طوری که استفاده از ماسک به میزان ۹۹ درصد بین دانشآموزان مشاهده شد.
وی به رعایت فاصلهگذاری بین دانشآموزان اشاره کرد و ادامه داد: تنها جای گلایه در موضوع پروتکلها، میزان رعایت فاصلهگذاری بود که ۹۵ درصد گزارش شده است. این ۵ درصد هم که رعایت نشده، ناشی از تجمع والدین در مقابل حوزههای امتحانی بود. یا اینکه خود دانشآموزان در خروج از محل برگزاری امتحانات، تجمع داشتند که گزارشهای آنها به ما رسیده است.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به دو شهرستان درود در استان لرستان و نیریز در استان فارس اشاره کرد و گفت: بیشترین تجمعات در حوزههای امتحانی این دو شهرستان گزارش شده است.
وی با عنوان این مطلب که چیدمان صندلیها خوب بود، ادامه داد: فاصله دو متری بین صندلیها تقریباً رعایت شده بود و اغلب حوزههای امتحانی تهویه داشتند.
فرهادی همچنین به میزان رعایت گندزدایی سطوح و سرویسهای بهداشتی مدارس اشاره کرد و افزود: در مدارس پایه نهم ۹۴ درصد و پایه دوازدهم نیز ۹۵ درصد بوده است.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: با توجه به همکاری خوب دوستان آموزش و پرورش با همکاران ما، میتوانیم نمره قبولی به برگزاری حضوری امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم بدهیم.
نظر شما