به گزارش همشهری آنلاین، افراد زیادی ترشی را در غذا میپسندند و به دنبال خوراکهای ترش هستند. در ایران، بهویژه در آشپزی شمال کشور، غذاهای زیادی با طعم ترش تهیه میشود که بسیار لذیذ و محبوبند. در این مطلب با چند غذای ترش ایرانی آشنا میشوید.
۱- ترش واش
خورش ترش واش یکی از غذاهای گیلانی است که اصالتا درون ظرفی به نام گمج طبخ میشود و در آن از سبزی به اسم «ترش واش» استفاده میشود. این سبزی که به آن شبدر ترشک هم میگویند، همانطور که از نام آن هم پیداست طعم ترشی دارد و در آشپزی گیلان از آن برای پخت خورش ترش واش استفاده میشود.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۲- ترش تره
خورش ترش تره از جمله خوشمزهترین غذاهای خطه شمال ایران به خصوص گیلان و یک غذای ساده و بدون گوشت است. این خورش لذیذ و سالم را معمولا با حبوباتی مثل عدس یا با برنج و حتی آرد برنج درست میکنند و در میان انواع خورش ترش تره شمالی طرز تهیه خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۳- کباب ترش
کباب ترش یا به اصطلاح محلی «ترش کباب» نوعی از کباب است که اصالتی شمالی و مخصوصا گیلانی دارد. این غذا طعمی بسیار دلچسب و همانند دیگر غذاهای شمالی مزهای ترش دارد. کباب ترش پیشنهاد مناسبی برای طرفداران کباب است که از طعم سایر کبابها خسته شدهاند و دنبال کمی تنوع هستند. رمز اصلی خوشمزگی ترش کباب استفاده از سبزیجات معطر محلی است.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۴- تورشه شامی
در آشپزی گیلان خورش شامی ترش سنتی گیلان یا به قول خود اهالی گیلانی تورشه شامی و تورشه آب یکی از قدیمیترین و اصیلترین خورشهای ایرانی است. یک خورش ساده و سریع و فوری که هم با رب گوجه و هم با رب انار طبخ میشود.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
۵- مرغ ترش
با مرغ میتوان غذاهای متعددی برای ذائقههای گوناگون درست کرد، برخی ترجیح میدهند که مرغ را شیرین میل کنند، بعضیها دوست دارند مرغ سوخاری شود و …، اما مرغ ترش جزو غذاهای بسیار خوشمزه مازندرانی است که خیلیها طرفدارش هستند. مرغ ترش اگر درست پخته شود واقعا خوشمزه میشود.
برای تهیه این غذا روی لینک زیر کلیک کنید:
نظر شما