نخودآب، نخوداب یا نخود آب یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه جنوب کشور است که با طرز تهیه آن در این مطلب آشنا می‌شوید.

نخودآب - نخوداب - نخود آب

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، نخودآب، نخوداب یا نخود آب یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه جنوب کشور است. یکی از مشخصه‌های نخودآب میزان آب زیاد در این غذاست. این غذا ترکیبی از نخود، گوشت و آب نسبتاً زیاد است. نخودآب به دو روش با گوشت و بدون گوشت تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه نخودآب

نخود: نیم کیلوگرم
پیاز کوچک: یک عدد
نمک: به مقدار لازم
زیره سیاه: یک قاشق چای‌خوری
فلفل: به میزان لازم
روغن بادام: یک قاشق غذاخوری (اگر روغن بادام در دسترس ندارید از روغن مایع استفاده کنید)

طرز تهیه و دستور پخت نخودآب

۱. در مرحله اول از طرز تهیه نخودآب بدون گوشت لازم است تا نخودها را در آب زیاد بپزیم. بهتر است قبل از پختن نخودها آن‌ها را یک روز قبل در آب خیس کنید تا نفخشان گرفته شود.

۲. در مرحله دوم از طرز تهیه نخودآب، یک عدد پیاز کوچک را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن بادام در ماهیتابه تفت ‌دهید. نمک، فلفل و زیره سیاه را به پیازها اضافه کنید. پس از آن، مواد داخل ماهیتابه را به نخودها که در حال پختن هستند اضافه کنید. اجازه دهید مواد انقدر در آب بجوشند تا نخودها کاملاً پخته شده و شکلی حلیم مانند به خود بگیرند. نخودآب یا نخوداب شما آماده سرو است.

کد خبر 620319

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 59
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سیما IR ۰۷:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۲
    19 1
    با سلام من یه جنوبی هستم این میان وعده عصرای جمعه ما بود دستفروشا هم میفروختن پیاز نداره اسمش هم اب نخود یا اب جوجه بود بخاطر مقوی بودنش وخواص ضد سرماخوردگیش بهش میگفتن اب جوجه
  • نظرعلی IR ۰۹:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۲
    63 12
    دیگه بااین وضعیت گل وبلبل مردم باید یادبگیرن وعادت کنن مثل زمان قاجار به خوردن سوپ پیاز بازردچوبه سوپ شلغم بافلفل سوپ هویج بانمک تیلیت نوشابه باریحون پوشیدن صندل لاستیکی و...بقیه اش باشه بربعد
  • من IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۲
    74 15
    نخوداب یه خوراکی مقوی هست که توی طب سنتی هم خیلی بهش تاکید شده. این خوراکی رو تو خوزستان به اسم لبلبی می پزند. حتی توی بازار و خیابون هم می فروشند. مثل لبو و باقلایی که توی زمستون تو شهرهای دیگه می فروشند. اما نه روغن داره نه پیاز. فکر کنم عکس اشتباه باشه.
  • IR ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۶
    18 2
    با سلام این غذا نه پیاز داره نه زیره آب و نخود مقداری نمک و وفلفل سرخ فندقی کوچک هندی چند تا دونه در در دیگ ریخته میشه وکاملا باید پخته شود ودر زمستان‌ها در خوزستان بیشتر استفاده می شود ضد سرما خوردگی وسینه درد می باشد بسیار طعم لذیذ وتندی دارد.
  • IR ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۶
    17 3
    ما بعضی وقتا برای شام درست می کنیم عالییی فقط نخود آب نمک فلفل