هند که بزرگترین تولیدکننده واکسن در جهان است، صادرات واکسن کرونا و اهدای واکسن‌های کرونای اضافیش را از ماه اکتبر (مهر ماه) از سر می‌گیرد.

VACCINE

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس هند پس از دچار شدن به اوج‌گیری شدید میزان عفونت‌های کرونا در داخل این کشور در ماه آوریل (فروردین) صادرات واکسن‌های کرونای تولیدی‌اش را متوقف کرده بود.

مانسوخ مانداویا، وزیر بهداشت هند گفت که واکسن‌های اضافی این کشور برای عمل به تعهدات این کشور برای مقابله با جمعی با کووید-۱۹ در جهان استفاده خواهند شد، اما واکسیناسیون شهروندان این کشور در «اولویت اصلی» دولت باقی خواهند ماند.

قرار بود هند تامین‌کننده اصلی واکسن کرونا برای جهان و نیز برای برنامه‌ کوواکس سازمان ملل برای رساندن واکسن به کشورهای فقیرتر باشد. هند صادرات واکسن‌های کرونا را در ماه ژانویه (بهمن) آغاز کرد، اما با افزایش شدید میزان موارد کرونا در این کشور در ماه آوریل (فروردین) این کار را متوقف کرد تا مردم خود این کشور را واکسینه کند.

این تاخیر در صادرات واکسن از هند باعث شد بسیاری از کشورهای‌ درحال توسعه واکسن کافی دریافت نکنند و واکسیناسون میلیون‌ها نفر به تاخیر بیفتد.

هند تا پیش از توقف صادرات واکسن‌های کرونا ۶۶ میلیون دوز واکسن را به حدود ۱۰۰ کشور فروخته یا اهدا کرده بود.

مانداویا مشخص نکرد چه تعداد دوز واکسن از این به بعد دوباره صادر خواهد شد. او گفت تولید ماهانه واکسن‌های کرونا در هند از ماه آوریل (فروردین) بیش از دو برابر شده است و انتظار می‌رود در ماه اکتبر (مهر) به ۳۰۰ میلیون دوز افزایش یابد.

وزیر بهداشت هند گفت: «ما به جهان یاری خواهیم رساند و به مسئولیت‌مان در کوواکس عمل خواهیم کرد.»

انستیتو سرم هند که بزرگترین سازنده واکسن در جهان است، در حال حاضر هر ماه ۱۵۰ میلیون دوز واکسن آسترازنکا تولید می‌کند که افزایشی دو برابری نسبت به ماه آوریل (فروردین) را نشان می‌دهد.

کد خبر 628244

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha