به گزارش همشهری آنلاین، برای خرید یک چاقوی خوب باید حواستان جمع باشد و به نکات زیادی توجه کنید. چون کار در آشپزخانه نیاز به چاقویی تیز و برنده دارد که تکههای گوشت و مرغ و همچنین سبزیجات را کاملا خرد کند. ادامه مطلب را در این زمینه بخوانید:
تیغه چاقو: تیغه چاقو مهمترین قسمت آن است که باید ضخامت کافی داشته و به اندازه کافی تیز باشد.
طول تیغه چاقو: بلند بودن طول چاقو میتواند مانع کار کردن آسانتر با این ابزار باشد.
جنس تیغه: استیل گزینه خوبی برای جنس تیغه چاقوست. استیل در برابر هر گونه زنگ زدگی از مقاومت و استقامت بسیار بالایی برخوردار است.
وزن چاقو: چاقو نباید زیاد سنگین باشد تا بتوانید به مدت بسیار طولانی آن را در دست داشته باشید.
تعادل چاقو: وقتی که از پشت چاقو به تیغه آن نگاه میکنید، نباید هیچ گونه خمیدگی را مشاهده کنید به عبارتی چاقو باید از تعادل مناسبی برخوردار باشد.
دسته راحت چاقو: جنس چوب مناسب دسته چاقوست، زیرا هنگام کار کردن با آن دستتان لغزش ندارد و عرق نمیکند.
منبع: روزنامه خراسان
نظر شما