همشهری آنلاین _ مژگان مهرابی: این بوستان مساحتی بالغ بر ۵۱ هکتار دارد و با عبور خیابان استقلال از میان آن به ۲ بخش شمالی و جنوبی تقسیم شدهاست. محوطهسازی این پارک در نوع خود زیبا است و علاوه بر اهالی این منطقه، شهروندانی که در شرق تهران سکونت دارند هم از امکانات و فضای دلنشین آن بهرهمند میشوند. به روایت اهالی، این بوستان در قطعه زمینی موسوم به باغ مجیدی یا باغ اناری ایجاد شده است. همین ارزش هویتی آن را به رخ میکشد.
اما چرایی اینکه چطور باغ اناری به بوستان پلیس تغییر کرد خود ماجرای جالبی دارد. «مصطفی مروستی» از قدیمیهای محله تعریف میکند: «باغ اناری به دلیل دنج بودن مکانی برای جولان معتادان و افراد ناباب شده بود. همیشه تعدادی از افراد بیمسئولیت در این باغ موادمخدر میفروختند یا استعمال میکردند. این موضوع باعث نگرانی والدین شده بود چراکه هر روز تعداد زیادی دانشآموز از جلو این باغ تردد میکردند. برای همین اهالی خواستار رفع این مشکل شدند. این شد که باغ اناری به بوستان پلیس تغییر کرد.»
اما اینکه چرا این بوستان عنوان «پلیس» را یدک میکشد به روز افتتاح آن برمیگردد که در روز پلیس صورت گرفته است. در این بوستان به غیر از امکانات تفریحی و ورزشی، مسجد، مقبره شهدای گمنام، عمارت تاریخی ارباب هرمز، کتابخانه، سینمای شش بعدی، آمفیتئاتر، زمین بازی برای کودکان، آلاچیق و آبنما نیز تعبیه شده است.
برای رفتن به این بوستان میتوان از مترو خط ۲ استفاده کرد. در ایستگاه فرهنگسرا، تاکسیهای خطی به سوی فلکه چهارم تهرانپارس (بوستان پلیس) مستقر هستند. برای تردد با خودرو شخصی نیز بهترین مسیر، بزرگراه شهیدباقری است. انتهای بزرگراه درست در تقاطع خیابان استقلال، تابلوی بوستان پلیس به چشم میآید.
نظر شما