ماندن لک چای و قهوه روی لیوان می‌تواند از لذت این نوشیدنی‌های گرم کم کند. با به کار گرفتن روش‌های آسان می‌توانید همیشه لیوانی براق و تمیز داشته باشید.

لیوان قهوه و چای

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، خوردن چای و قهوه به حدی لذت‌بخش است که بسیاری لیوان‌های زیبا و خاص را برای خوردن نوشیدنی گرم هر روزه خود انتخاب می‌کنند تا این لذت را دو چندان کنند. اما لیوان و استکان شما همیشه تمیز نمی‌ماند و به جا ماندن لک چای و قهوه روی لیوان می‌تواند ازلذت این نوشیدنی‌های گرم کم کند. با به کار گرفتن روش‌های آسان می‌توانید همیشه لیوانی براق و تمیز داشته باشید.

آب گرم و اسفنج

لیوان و فنجام را داخل سینک ظرفشویی قرار دهید و سینک ظرف‌شویی را با آب بسیار گرم تا بیشتر از نصف پر کنید. داخل سینک مایع ظرفشویی بریزید و اسفنج را به مایع ظرفشویی آغشته کنید. تمامی لکه های دسته، زیر و داخل فنجان را به خوبی تمیز کنید، همچنین لبه لیوان‌ها را به خوبی از لکه تمیز کنید. برای شستن استکان و لیوان‌هایی که لکه قهوه‌ای دارند زمان و فشار بیشتری بگذارید و با آب داغ آبکشی کنید.

جوش شیرین

مقداری جوش شیرین را داخل فنجان با کمی آب مخلوط کنید و با دست داخل فنجان را با محلول آب و جوش شیرینی که درست کردید بمالید. سپس فنجان ها را تمیز با آب شستشو بدهید. به همین راحتی فنجان ها را بدون این که از مواد شیمیایی استفاده کنید می شود تمیز کرد.

سرکه

اگر لکه‌های روی لیوان راحت تمیز نشدند مقداری سرکه را با جوش شیرین مخلوط کنید تا خمیری به دست آید سپس این خمیر را روی سطح شیشه قرار داده و اجازه دهید چند دقیقه‌ای بماند. پس از گذشت این مدت لیوانتان را با آب گرم بشویید تا لکه‌ها از بین بروند.

روزنامه

برای از بین بردن لکه های روی لیوان های خود از روزنامه خیس استفاده کنید زیرا جوهر روی صفحات روزنامه باعث می‌شود مواد سخت موجود در آب از سطح شیشه جدا شوند.

پودر لباسشویی

اگر لیوان‌های شما رنگ گرفته، برای از بین بردن زردی و جرم روی لیوان‌ها، یک ظرف را از آب ولرم پر کنید و در آن پودر ماشین لباسشویی بریزید و لیوان ها را درون آن به مدت ۱۲ ساعت بگذارید. سپس لیوان ها را با مایع ظرفشویی و آب گرم بشویید و آب بکشید.

کد خبر 632775

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha