معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد، گفت: براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم‌سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.

vegetable - میوه - سبزیجات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پاسخ به برخی اظهارات در خصوص اینکه مصرف سبزی و صیفی‌جات سبب حمله مغزی می‌شود، گفت: هیچ یک از این موارد جنبه علمی ندارند. تنها براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.

وی ادامه داد: مصرف محصولاتی که عملیات پاکسازی آنها در کارخانه‌ها انجام می‌شود، بلامانع بوده و هیچ مشکلی ندارند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: نکاتی که درباره بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزیجات مطرح و اینکه در انتها نتیجه گیری شده که سبب بیماری بوتولیسم می شود، یک بحث غیر علمی است. همانطور که همه صاحب نظران اطلاع دارند این بیماری کاملا بی‌هوازی است و اصلا مربوط به این موارد نیست.

فرهادی با اشاره به اینکه صیفی‌جات در شرایط هوازی هستند، درحالی که بوتولیسم کاملا در شرایط بی‌هوازی سم تولید می‌کند، عنوان کرد: مصرف این محصولات پس از ضدعفونی حتما  توصیه می‌شود.

کد خبر 635870

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha