ما معمولاً عذرخواهی می‌کنیم چون بیش‌ از حد نگران فکر مردم هستیم یا احساسات آنها را بر نیازهای خودمان مقدم می‌دانیم.

apology - عذرخواهی کردن

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، «اشتباه برداشت نکنید! چون قرار نیست «عذرخواهی» کردن را کنار بگذارید. از آنجا که هیچکس کامل نیست، پس عذرخواهی‌ کردن امری کاملا طبیعی است. عبارت کوتاه «معذرت می‌خواهم» بسیار قدرتمند است، فقط نباید در به‌کاربردن آن زیاده‌روی کنید، چون به مرور زمان عزت‌ نفس شما را از بین می‌برد. در ادامه‌ این مطلب نمونه‌هایی از این موقعیت‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

هرگز به‌ خاطر دوست‌داشتن کسی از او عذرخواهی نکنید

از این حقیقت که قادر به دوست‌داشتن هستید به خودتان ببالید. افراد زیادی در دنیا وجود دارند که از شدت ترس شانس دوست‌داشتن را به خودشان نمی‌دهند. فرقی نمی‌کند چه کسی را دوست دارید یا آیا او هم شما را دوست دارد یا نه. مهم این است که شما از این توانایی برخوردارید.

هرگز برای نه‌گفتن عذرخواهی نکنید

احترام‌گذاشتن به محدودیت‌های خودتان نشانه‌ای از عزت‌ نفس است. اگر نمی‌توانید در جواب چیزی از بله‌گفتن ۱۰۰ درصد اطمینان داشته باشید هرگز نباید به‌ خاطر نه‌گفتن عذرخواهی کنید. توانایی نه‌گفتن از نشانه‌های رهبران مقتدر است.

هرگز برای دنبال‌کردن رویاهایتان عذرخواهی نکنید

زندگی‌کردن با حسرت و پشیمانی انتخاب خود انسان است. هرگز برای دنبال‌کردن رویاهایتان عذرخواهی نکنید چون دنبال‌کردن آنها به زندگی شما معنا می‌دهد. طعم شادی و خوشبختی را احساس نمی‌کنید مگر این که رویای خودتان را زندگی کنید نه این که فقط رویای آن را در سر داشته باشید.

هرگز برای وقتی که به خودتان اختصاص می‌دهید عذرخواهی نکنید

اگر خودتان را در اولویت قرار ندهید و مراقب خودتان نباشید به شادی و موفقیت نمی‌رسید. همیشه به نیازهای خودتان توجه کنید و برای انجام کارهایی که سبب شادیتان می‌شوند وقت بگذارید.

هرگز برای اولویت‌هایتان عذرخواهی نکنید

هرگز به هیچکس اجازه ندهید به‌ خاطر اهمیت‌دادن به اولویت‌هایتان به شما احساس گناه را تحمیل کند. همیشه به اولویت‌های خودتان اهمیت بدهید. اگر این موضوع برای خود شما مهم باشد دیگران هم به اولویت‌های شما احترام خواهند گذاشت.

هرگز برای پایان‌دادن به یک رابطه‌ سمی عذرخواهی نکنید

شما هرگز نباید برای پایان‌دادن رابطه با کسی که شما را آزار می‌دهد از او عذرخواهی کنید. درک این که یک رابطه‌ ناسالم شما را از دستیابی به پتانسیل‌های کامل‌تان بازمی‌دارد، یک گام بسیار بزرگ روبه‌جلو است. به خودتان افتخار کنید و به‌ خاطر این شجاعت جشن بگیرید.

هرگز به‌ خاطر نقص‌هایتان عذرخواهی نکنید

شما با وجود نقص‌هایتان زیبا و منحصربه‌فرد هستید. این نقص‌ها را بپذیرید. هرگز به‌ خاطر کیفیتی که شما را در بین این تعداد هم‌نوع منحصربه‌فرد کرده ابراز تاسف نکنید.

هرگز به‌ خاطر ایستادن سر تصمیم خود عذرخواهی نکنید

هرگز به‌ خاطر دفاع از ارزش‌ها، اصول اخلاقی و اعتقادات مذهبی یا معنوی خود عذرخواهی نکنید. این ویژگی رهبران است که به خاطر انجام کاری که احساس می‌کنند درست است عذرخواهی نمی‌کنند.

هرگز برای ندانستن پاسخ عذرخواهی نکنید

جستجوی مداوم شناخت و آگاهی مغز ما را پویا و فعال نگه می‌دارد. هنگام رویارویی با فرصت یادگیری در هر سنی هرگز ابراز تاسف نکنید. گفتنِ «نمی‌دانم» نشانه‌ قدرت و فروتنی است.

هرگز نباید به‌ خاطر انتظارات بالا عذرخواهی کنید

هرگز به‌ خاطر این که از دیگران همان انتظاراتی را دارید که از خودتان دارید، عذرخواهی نکنید. داشتن انتظارات بالا تنها به این معناست که شما می‌خواهید دیگران هم به اندازه‌ شما تلاش کنند خود بهترین‌شان باشند.

هرگز به‌ خاطر صرف هزینه برای خودتان عذرخواهی نکنید

هرگز به‌ خاطر خریدن یک چیز باارزش برای خودتان عذرخواهی نکنید. این کار نشانه‌ عزت‌ نفس است. انسان‌های شاد و موفق برای داشتن حس رضایتمندی از زندگی به تمایلات خودشان اهمیت می‌دهند.

هرگز به‌ جای شخص دیگری عذرخواهی نکنید

هر کسی مسئول اعمال و رفتار خودش است. نیاز نیست به‌ خاطر کاری که فرد دیگری انجام داده، عذرخواهی کنید؛ حتی اگر اعمال او به‌ واسطه‌ همکاری، همنشینی یا رابطه‌تان روی شما اثر بگذارد.

هرگز به‌ خاطر تاخیر در پاسخ‌دادن عذرخواهی نکنید

انسان‌های موفق می‌دانند که گاهی‌ اوقات اولویت‌بندی به‌ معنای تاخیر در پاسخگویی به ایمیل‌ها و تماس‌های تلفنی است. هرگز به‌ خاطر رسیدگی به مسائل مهم‌تر زندگی‌تان و تاخیر در پاسخگویی به ایمیل، پیام یا تماس کسی عذرخواهی نکنید.

هرگز به‌ خاطر گفتن حقیقت عذرخواهی نکنید

انسان‌های قدرتمند از گفتن حقیقت ابایی ندارند. هرگز به خاطر داشتن این قدرت و توانایی شک به دلتان راه ندهید. همان‌ طور که گفته‌اند و شنیده‌ایم: «حقیقت تلخ بهتر از دروغ شیرین است.»

با خودتان صادق باشید و نگران فکر دیگران نباشید. عذرخواهی بیش از اندازه یا ابراز تاسف غیرضروری به مرور زمان عزت‌ نفس شما را از بین می‌برد. «متاسفم» را زمانی به‌ کار ببرید که واقعا مرتکب اشتباه شده‌اید.

کد خبر 645142

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احمد IR ۱۸:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
    7 5
    مطالب جالبی نبود .هر گز با این حرف ها وقت مردم را نگیرید .
  • من IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
    6 3
    یعنی چه؟ حالا که خواست اینهمه عذرخواهی کند؟ مطلب دیگری نبود؟
  • IR ۲۱:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
    6 0
    هرگز تیم اقتصادی جناب دکتر رضایی را دست کم نگیرید. هرگز برای حذف بنزین ۱۵۰۰ تومانی شکوه نکنید.
  • GB ۰۴:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
    3 0
    عذر خواهی نکردن مسئولین را باا ین مطالب توجیه نکنید.