فلفل دلمه‌ای انواع مختلفی دارد که هر کدام در آشپزی کاربرد متفاوتی دارند. در این مطلب با ترفند تشخیص فلفل دلمه‌ای شیرین از تلخ و کاربرد آنها در آشپزی آشنا می‌شوید.

فلفل دلمه‌ای

به گزارش همشهری آنلاین، فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است.

یک ترفند ساده برای تشخیص فلفل دلمه‌ای شیرین از تلخ | کدام برای غذا مناسب است؟

ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌ای‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است.

فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

کد خبر 646805

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 4
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سهیل IR ۰۸:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
    8 2
    فلفل دلمه ای نارنجی هم داریم.
  • ابراهیم علمداری IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
    6 2
    عالی بود
  • IR ۰۵:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    1 0
    خدا وکیلی راجب فلفل دلمه های سمی پس فرستاده شده صحبت گردید مگه نه