آب‌پز کردن ماکارونی ساده‌ترین تکنیک‌ آشپزی است؛ اما در این کار ساده نیز ترفندی نهفته است که فکرش را هم نمی‌کردید. در ادامه به از اشتباه رایجی می‌گوییم که همه‌مان هنگام پخت ماکارونی مرتکب می‌شویم.

pasta - پاستا - ماکارونی

به گزارش همشهری آنلاین، ماکارونی ساده‌ترین و راحت‌ترین غذایی است که می‌توانیم درست کنیم. حتی اگر تا به حال آشپزی نکرده باشیم. اما پخت همین غذای ساده ترفندهایی دارد که با دانستن آنها خوشمزه‌ترین و بی‌نقص‌ترین غذا را با ماکارونی درست خواهیم کرد.

همه ما وقتی ماکارونی را آب‌پز می‌کنیم از قبل می‌دانیم که باید ماکارونی‌ها یا پاستاها را هم بزنیم تا به هم نچسبند؛ به احتمال زیاد، وقتی ماکارونی‌ها را در قابلمه آب جوش ریختید، آنها را تا زمان پخت به حال خود رها می‌کنید و قبل از اینکه خوب آنها را هم بزنید، توجه خود را به چیزهای دیگر معطوف می‌کنید و سرگرم کارهای دیگری می‌شوید. اما نکته و ترفندی که گفتیم همین‌جاست:

به گفته کارشناسان سازنده غذای ایتالیایی دلالو Delallo، احتمال اینکه ماکارونی در ابتدای فرایند پخت به هم بچسبد بیشتر است؛ درست قبل از رها شدن نشاسته در آب. متخصصان دلالو می‌گویند برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی‌ها به هم، به جای اینکه منتظر پخت آنها بمانید، ماکارونی و پاستاها را در دو دقیقه اول پخت هم بزنید؛ دو دقیقه اول زمان طلایی برای کم کردن احتمال چسبیدن ماکارونی‌ها به هم است.

کد خبر 647609

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 57
  • نظرات در صف انتشار: 56
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    32 5
    مگه بیکاریم؟ روغن بریز دیگه نمیچسبه.والا
    • IR ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
      30 4
      برای کسایی که روغن نمیخوان خوبه
  • بی نام IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    37 13
    خوب شد گفتید وگرنه نمیدونستیم ملت روحالا باچی سرگرم میکنند
  • IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    68 3
    یه کم روغن بریز داخل اب ماکارونی دیگه نمیچسبه
  • roya IR ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    44 7
    کاملا اینو میدونستم
  • IR ۱۷:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    38 11
    اگر تو اب ماکارونی کمی روغن بریزید ماکارونی ها اصلا به هم نمی چسبند و نیاز هم نیست که دو دقیقه هم بزنید
  • حسین IR ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    60 7
    دست همه ی خبر گزاریهاروازپشت بستین بااین خبرهای چرت وپرت
    • وحید IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
      17 8
      قابل توجه خانمها صحبت آقا حسین رو گوش نکنید روغن که بریزید ماکارونی رو عین لاستیک میکنه که هضم سختی هم داره پس الکی نظر ندید لطفا و دو دقیقه وقت صرف کنید که آقایون معده درد نگیرندخخخخ
  • IR ۲۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    79 14
    واقعا زحمت کشیدید خخخ
    • لیلا IR ۰۶:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
      6 2
      😂😂😂👌
  • IR ۲۰:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    33 4
    .
  • IR ۲۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    15 2
    میدونستم
  • IR ۲۱:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    25 5
    خب شد کفتی واقن نمی دونستینم باید اول هم بزنیم تاثیر گذار بود
  • IR ۲۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    28 3
    🍝آخه این ترفنده؟!!
  • IR ۰۱:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    24 3
    ززحمت کشیدید اینو که همه میدونن.
  • IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    24 4
    اینو میدونستم😐 اب ماکاری ها را برا چی نگه داریم ؟🤔
    • IR ۱۴:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
      5 7
      وای خداااا
    • کوزت IR ۱۵:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
      9 3
      به جای سرکه بزارش تو ترشی. خخخخ.شوخی کردم اگه نمک یا روغن تو آبش نریختی میتونی بزاری سرد بشه بعد بزنی به پوست چون آب نشاسته است برای پوست خوبه.
  • IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    10 2
    یه ذره آب لیمو بریز اصلا نمیچسبه
  • IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    16 4
    ماکارونی نخورده ی ندید بدید
  • ناشناس IR ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    23 7
    من همیشه ماکارونی باریک میخرم و وقتی توی آب جوشیده می زارم فوری درش میارم و هیچوقت بهم نمیچسبه
  • ژاله IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    23 5
    ایتالیایی ها برای اسپاگتی ایتالیایی گفتن نه ماکارونی ایرانی که معلوم نیست کارخونه ها چی به خرد ما میدن من یه بار اسپاگتی پختم کلا لا ماکارونی متفاوته طعمش هم خیلی بهتره
  • ساره IR ۱۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    43 10
    اونایی که میگن داخل اب روغن میریزیم و دیگه ماکارونیها نمیچسبن باید بدونن که اینکار باعث میشه سس ماکارونی کمتر جذبش بشه
    • پخت ماکارونی مدل جنوبی IR ۱۵:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
      16 3
      دقیقا منظورت از سس چیه؟ یا سویا میزارم یاگوشت چرخ تازه میزارم نیم ساعت هم با مخلوط گوشت ویا سویا دَم بکشه همیشه هم خوش مزه میشه درضمن من هم روغن میریزم هم نمک تو اب جوشیده ۵دقیقه کمتر هم میزارم تو اب جوشیده باشه سریع آبکش میکنم میزارم دَم.
  • فتا IR ۱۵:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    12 6
    نه اتفاقا من خودم همیشه ماکارونی یا‌پاستا رو برا مدتی هم میزنیم تا آب جوش بیاد درضمن خوبه که زردچوبه هم داخلش آبش بریزید نه روغن. زردچوبه خیلی بهتره.
    • IR ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
      22 1
      حالا مثلا بچسبه خیلی مهمه بدبختی اینکه دیگه نمیتونی گوشت وسس بهش اضافه کنی چون نداری نمیتونی بخری😪😪
  • علیرضا IR ۱۷:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    10 5
    به جای ماکارونی ترفند پخت رشته خالی رو بگو.ماکارونی مال ایتالیاست ولی رشته بومیه.حمایت از تولید ملی.رشته پولوییهای بسته بندی رو چجوری میشه خالی درست کرد؟برعکس ماکارونی اینا رو تا توی آب میریزی خمیر میشن.خیلی هم نازک و برشته اند.میگن دو دقیقه تو آب جوش بریزین ولی حتی بیست ثانیه هم تو آب جوش میمونن خمیر میشن.شاید با برنج بشه قاطی کرد ولی به صورت خالی درست کردنش انصافا سخته
  • IR ۱۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    6 3
    این رو که می دونستیم!!!!!!!!!!
  • مجید IR ۱۹:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    7 2
    حتما عقل کل اینو پیاز سرخ شده تو ماکارونی هم می‌دونه مرغ پخته. هیچ
  • محمد IR ۲۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    3 3
    نه جدی؟ خخخخ
  • سمیرا IR ۲۲:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    7 0
    عجب فکر ملتیت خمیر نشه یه وقت ماکاروووووونیییییییی
  • ستاره IR ۲۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    6 1
    اینو همه بلدن خسته نباشی چقدر هم روش تحقیق کردن حیف اینترنتم
  • محسن IR ۲۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    4 1
    پیشنهاد میدم در مورد برنج و ماکارانی ابتدا آب سرد بریزین روی محصول بعد بذارین روی شعله تا فرایند پخت کامل باشه وقتی آب و محصول رو باهم حرارت میدین تا بجوش بیاد نشاسته یاهمون لایه متساعد نمیشه قد میکشه و ب اندازه حرارت میبینه مغزشم نرم میشه اگه به محصول آشنایی ندارین یعنی نمیدونین چقد باید بجوشه وقتی اب جوش اومد این فرصت رو دارین که تست کنین اگه زیاد جوشید و بهم چسبید نگران نباشید موقع صاف کردن در صافی روش آب سرد بریزین
  • IR ۰۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    4 4
    مشکلمون حل شد ماکارونی هم بزنیم😇🤣چقدزحمت کشیدن خدایی
  • IR ۰۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    8 1
    کاملا می دونستیم . هرچقدرم‌روغن بریزی اگه اولش هم نزنی بهم‌میچسبن
  • سهیل IR ۰۱:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    5 1
    اگه ماکارونی گیر آوردیم چشم حتما انجام میدیم
  • علی IR ۰۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    8 0
    خسته نباشی دلاور قبل از اینکه ماکارانی هارو بریزی یکم روغن بریز بزار بجوشه با آب بعد ماکارانی هارو بریز دیگه نمیچسبه
  • Davood Golpar IR ۰۲:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    2 2
    عالی
  • س ح IR ۰۳:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    3 1
    اعع ترکیدم از تعجب
  • بی نام IR ۰۳:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    3 1
    اول شما ماکارونی را پیدا کنید بعد روش فکر کنید که چطوری بپذیداینها میگن فقط ملت از این به بعدباید فقط ماکارونی بخورن برای همین رو طرز پختشم تاکید دارن خراب نشه چون پول یارانش هدر میره.خوب ناراحت میشن وغصه میخورن واسه ماکارونی خراب.
  • IR ۰۵:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    2 3
    اینو بچه ها هم میدونن که نباید ماکارونی را به هم زد
  • IR ۰۵:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    2 0
    البته باید بهم زد اشتباه تایپی بود
  • IR ۰۶:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    3 1
    چه چیز جالبی کشف کردین
  • روحی IR ۰۷:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    2 0
    ما همیشه همین کار میکردیم
  • IR ۰۷:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    4 1
    یه سوال از تمامی عزیزانی که میگن روغن بریز..... روغنی که قابلیت حل شدن در آب رو نداره و به روی سطح آب شناور میشه و به ماکارونی هم نمیچسبه که بگیم «چسبیده رفته زیر آب» چطور از چسبندگی جلوگیری می‌کنه.اساتید پاسخ بدن لطفاً......🤔🧐
  • علی IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    8 1
    واقعاً چه مطلب مهمی رو گفتید،
  • مریم IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    0 1
    عالی
  • IR ۱۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    0 0
    با سلام اگر در آب جوش ماکارونی کمی کره ویا یه قاشق روغن مایع اضافه کنیم ماکارونی به هیچوجه بهم نمیچسبن امتحان کنید
  • IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    3 0
    مرسی ازتون
  • Nastaran IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    1 2
    چقدر بی محتوا
  • IR ۱۵:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    5 1
    بهتررین روش برای اینکه کربو هیدرات کمتری از ماکارونی جذب بدن بشه (کسایی که نمی خوان چاق بشن)اینه که زمان جوشیدن ماکارونی را ۲ الی ۳ دقیقه بیشتر کنیم تا خوب نرم بشه ولی بعد از اضافه کردن مواد ماکارونی دیگه اون رو دم نکنید خودم امتحان کردم احساس سنگینی معده هم بهتون دست نمی ده
  • Ali... IR ۱۵:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    7 1
    قدیماصبحونه شیرداغ باپلو قاطی می کردیم می خوردیم.خیلی می چسبیدالان ازاین خبرانیست.
  • IR ۱۶:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    4 0
    اتفاقا ما امروز ماکارونی درست کردیم و خیلی خوش مزه شد همین کار هم کردیم اب ماکارونی را لطفا دور نریزید و بعدش ام خودمون می دونستیم و برای من جالب نبود 😋😋😎😎
  • مریم IR ۱۷:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    2 1
    من کارخونه ماکارونی دارم . ماکارونی هیچی نداره . همش آرد نوله . آرد نول اول رنگش سفیده و میره تو دستگاه و با فشار خیلی زیارد و مثل چرخ گوشت به صورت رشته رشته ای میاد بیرون و فشار انقدر زیاده که رنگش زرد میشه و تبدیل به مالارونی میشه .
  • Sima IR ۱۷:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    4 0
    حتماتا فهمیدنش تا ایتالیاهم رفتید 🤣🤣🤣
  • IR ۱۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    5 4
    یه جوری میگه ایتالیایی ها انگارکیفیت ماکارونی های ما مثل ماکارونی آنهاست بعدشم دراین کشورجن زده بااین وضعیت گرانی کی میتونه ماکارونی وروغن بگیره
  • IR ۰۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
    1 3
    تو را به خدا اینترنت برا این مصرف نکنید ماکارونی بچه هم می‌توانند به بهترین روش درستی کنند