به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برترینها، در سرمای زمستان به خصوص روزهایی که سرما به مغز استخوانتان نفوذ کرده چه چیزی بیشتر از همه به شما میچسبد؟ آیا غیر از این است که یک فنجان چای داغ میتواند این سرما را فراری دهد و گرما را به بندبند وجودتان برگرداند. یک فنجان چای داغ، گوارای وجودتان.
چای نعنا و زنجبیل
مواد لازم
چای سیاه: یک قاشق چایخوری
نعنا تازه: ۸ پر
زنجبیل خشکشده: ۲ عدد کوچک
عسل: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه چای نعنا و زنجبیل
چای سیاه، نعنا و زنجبیل را داخل صافی قوری ریخته، آب جوش را به آن اضافه کنید تا به مدت حداقل ۱۰ دقیقه دم بکشد، سپس عسل را به داخل لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید.
نکته: کسانی که هر روز بین ۶ تا ۱۰ لیوان چای سیاه مینوشند تا ۶۳ درصد کمتر از بقیه در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر قرار میگیرند.
چای پرتقال
مواد لازم
چای سیاه: ۲ قاشق غذاخوری
شربت پرتقال یا آب پرتقال شیرین شده: نصف فنجان
پرتقال: یک عدد
روش تهیه چای پرتقال
چای سیاه را داخل صافی قوری ریخته و به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد و سپس شربت پرتقال را ته لیوان بریزید و آب جوش را توسط یک قاشق به لیوان اضافه کنید. در انتها هم چای را به این نوشیدنی اضافه کنید.
نکته: خوردن پرتقال علاوه بر اینکه برای معده مقوی است، نوعی آرامبخش طبیعی نیز محسوب میشود.
چای سیب دارچین
مواد لازم
چای سیاه: یک قاشق چایخوری
سیب خشک: ۲ حلقه
چوب دارچین: یک عدد
پودر دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه چای سیب دارچین
یک قاشق چایخوری چای سیاه را به همراه سیب خشک و پودر دارچین داخل صافی قوری ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و به مدت حداقل ۱۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد، سپس به داخل لیوان یا فنجان بریزید. آسانترین دمنوش دنیا.
نکته: به جای شیرین کننده از میوههای خشک استفاده کنید. میوه خشک برای این چای مکمل مناسبی است.
چای اسطوخودوس
مواد لازم برای یک نفر
چای سیاه: یک قاشق مرباخوری
اسطوخودوس: یک قاشق غذاخوری
پرتقال خشک: ۲ پر دایرهای
روش تهیه چای اسطوخودوس
ابتدا یک قوری انتخاب کنید، سپس مواد ذکر شده را داخل صافی آن بریزید. آب جوش را به آن اضافه کنید و بگذارید حداقل به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد، سپس داخل فنجان ریخته و سرو کنید.
نکته: از آب پرتقال و یک پر پرتقال برای خوش طعم کردن این نوشیدنی استفاده کنید.
چای زنجبیلی
مواد لازم
چای سیاه: یک قاشق مرباخوری
شیر: نصف لیوان
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
روش تهیه چای زنجبیلی
چای سیاه را به همراه پودر زنجبیل درون صافی قوری ریخته و آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه دم بکشد، ابتدا شیر را داخل لیوان بریزید و سپس چای دم کشیده را به آن اضافه کنید.
نکته: مصرف روزانه شیر، پایهگذار استخوانهای محکم بوده و از عوامل اصلی پیشگیری از پوکی استخوان و زندگی سالمندی فعالتر محسوب میشود.
نظر شما