مجموع نظرات: ۶
دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۲
۰ نفر

یک متخصص تغذیه عنوان می‌کند قهوه در طول وعده‌های غذایی و بلافاصله بعد از آن در جذب روی، آهن، منیزیم اختلال ایجاد می‌کند.

قهوه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، ناتالیا نفدووا، متخصص تغذیه در روسیه گفت: یک فنجان قهوه در وعده صبحانه از نظر تامین تمام مواد معدنی مورد نیاز بدن بهترین انتخاب نیست. صبح زود پس از صرف صبحانه و گذشت نیم ساعت بهتر است قهوه خود را بنوشید.

نفدووا گفت: قهوه حاوی کلات‌هایی است که فلزات را جمع می‌کند و از جذب طبیعی آن‌ها جلوگیری می‌کند. اگر دائما قهوه بنوشید، روی، آهن، منیزیم کمتری دریافت خواهید کرد. این متخصص تغذیه نوشیدن قهوه را نیم ساعت بعد از غذا توصیه می‌کند تا مواد مفیدی که با غذا دریافت می‌کنیم، جذب شود.

کد خبر 676565

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 3
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • هادی رضائی IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
    2 0
    باسلام خدمت تمام همکاران محترم باتشکر فراوان از خبر های خوب وعالییتان
  • مهدی IR ۱۷:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
    3 1
    کسی که قهوه میخوره نگران سود و ضررش نیست به فکر بقیه خوراکی ها باشید