پنجشنبه ۹ تیر ۱۴۰۱ - ۰۳:۲۱
۰ نفر

متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره کپک‌های خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو می‌شوند توضیحاتی داد که در ادامه می‌خوانید.

Peach - هلو - میوه

به گزارش همشهری آنلاین، گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره کپک‌های خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو می‌شوند توضیح داد: انواع کپک‌ها و قارچ‌هایی که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن می‌شوند می‌توانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمان با بیان اینکه کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچ‌ها موادی هستند که در برخی میوه‌های رسیده مشاهده می‌شود، ادامه داد: زمانی که هلو را باز می‌کنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.

وی افزود: معمولاً میوه‌هایی که روی درخت دچار کپک زدگی می‌شوند به این دلیل که در حال اتصال با شاخه شکاف‌های عمیقی دارند، مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپک‌ها، قارچ‌ها و باکتری‌ها هستند.

کد خبر 687138
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۹
    2 6
    بنظرم اگر چندتا دونه هلوو بدستم برسه. میام حضوری در روبروت میایستم و میگم هنوز غیرت و معرفت و اخلاصم پا بر جاست و امدم دلم. بجای دلت بزارم تا از شرمندگیت دربیام و هلو سمی خودم میخورم. و بقیه هلوها که سمی نیستن بشما میدم
  • مسافر IR ۲۲:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۹
    1 0
    آقا شما همین را هم ارزان کنید ما میخوریم. فقط نخورید بلدید؟ من از خانوادم خجالت میکشم چطور شما از مردم خجالت نمیکشید