یکی از مواد غذایی که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک می‌زند، آبلیمو و آبغوره است. برای پیشگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره لازم است نکات مهمی را که در ادامه به شما می‌گوییم رعایت کنید.

verjuice - آبغوره

به گزارش همشهری آنلاین، یکی از مواد غذایی که خیلی زود کپک می‌زند، آبلیمو و آبغوره است. اگر آبغوره و آبلیمو کپک بزند غیر قابل استفاده می‌شود و همانطور که می‌دانیم مصرف کپک برای سلامت بدن مضر است. برای پیشگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره لازم است نکات مهم زیر را رعایت کنید.

بهتر است برای نگهداری آبلیمو و آبغوره از بطری‌های شیشه‌ای با رنگ تیره که نور را از خود عبور نمی‌دهند استفاده کنید؛ زیرا بطری‌های پلاستیکی به علت فعل و انفعالات آبلیمو و آبغوره با دیواره پلاستیکی مواد سمی و سرطان‌زا تولید می‌کنند.

روش درست نگهداری از آبلیمو و آبغوره در خانه | ترفند جلوگیری از کپک زدن آبغوره

ترفند جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

برای جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره، شیشه‌ای را که می‌خواهید داخلش این مواد را بریزید قبل از مصرف در آب بجوشانید و بگذارید خوب خشک شوند؛ زیرا این کار سبب از بین رفتن آنزیم و باکتری‌های داخل آن می‌شود و به قارچ‌ها امکان رشد نمی‌دهد.

بهتر است آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه تمیز بریزید و به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن بگذارید تا اکسیژن به داخل آن راه نیابد و کپک‌ها امکان رشد نداشته باشند.

کد خبر 696469
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 13
  • IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
    13 4
    قیمت لیمو و غوره رو هم بفرمایید
  • IR ۱۴:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
    39 5
    چیزی یاد نداد
    • IR ۱۶:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
      21 1
      راست می گه چیزی یاد نداده
  • ناهید IR ۲۲:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
    5 3
    چرا معلومه که یاد دادند اینکه کپک ابلیمو واب غوره هوازی هستد واکسیژن باعث کپکشون میشه
  • عبدالله IR ۰۵:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
    11 0
    ترفند جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره!!!!!!!!! بهتر است آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه تمیز بریزید و به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس مقداری کم روغن مایع خوراکی سر شیشه بریزیم!
    • مهدی IR ۰۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
      5 1
      روغن زیتون بهتره
  • IR ۰۳:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۰
    0 1
    شوهر من نمیزاره چیزی رو تو شیشه بریزم. میگه میشکنه.
  • سمر IR ۰۱:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
    0 0
    آبلیمو رو تو بطری‌های نوشابه کوچیک فریز کنید هم خاصیتش بیشتر میشه هم ویتامیناش حفط میشه وعطرو طعم اولیشو حفظ میکنه
  • محمد مشگین US ۰۰:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
    0 0
    سلام دوستان اگر می‌خواهید آبغوره کپک نزنه باید تا انتهای شیشه پر باشه تا اکسیژن بهش نرسه برای آبلیمو هم جای تاریک بهترین گزینه هست من خودم برای مغازه تو حجم بالا همین کار رو میکنم