آیا می‌دانید ساده‌ترین راه برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیر خشک چیست؟ می‌خواهیم به شما یک راهکار راحت، سریع و بدون هزینه پیشنهاد بدهیم.

garlic - سیر - sir

به گزارش همشهری آنلاین، به نظر می‌رسد مهم نیست سیر را از کجا بخریم! از هر فروشگاه مواد غذایی یا بازار روزی که بخریم، حداقل نیمی از بار همیشه در آستانه جوانه زدن است. همانطور که جوانه کوچک در وسط پیر و سبز می‌شود، تلخ می‌شود. اینجاست که هر چقدر هم خوشتان نیاید و از انجام این کار بیزار باشید، باید آن را جدا کنید. خوشبختانه، یخ زدن یا فریز کردن سیر، جوانه را در مسیرهای کوچک آزاردهنده آن متوقف می‌کند.

می‌توانید کل سیر را در فریزر قرار دهید، یا آن را حبه‌حبه جدا کرده و در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید. (همچنین می‌توانید آن‌ها را بدون پوست رها کنید، زیرا پوست کندن سیر یخ زده آسان‌تر از تازه است.) یخ زدن سیر آن را نرم می‌کند، اما این مسئله فقط در صورتی است که دوست دارید سیر خود را به صورت برش‌های خام و ترد بخورید (و بیشتر مردم این کار را نمی‌کنند.). طعم قوی باقی خواهد ماند و این مهمترین بخش است.

آماده کردن سیر برای استفاده سریع

اگر می‌خواهید مراحل آماده‌سازی را بیشتر کنید، می‌توانید سیر را در غذاساز با مقداری روغن پوره کنید تا خمیر شود. سپس تپه‌های کوچکی از آن خمیر سیر را روی یک سینی با پوشش کاغذی فریز کنید. هنگامی که حبه‌های سیر جامد منجمد شدند، آن‌ها را به کیسه فریزر منتقل کنید، سپس به اندازه نیاز آن‌ها را بردارید. (ذخیره کردن در روغن در این دما از ایجاد بوتولیسم نیز جلوگیری می‌کند – فقط اجازه ندهید پس از ذوب شدن در دمای اتاق بماند.)

اگر نمی‌خواهید روغن درگیر شود، می‌توانید آن‌ها را ریز خرد کنید، سپس آن را در یک کیسه فریزر کوچک بریزید و در یک لایه صاف کنید. پس از یخ‌زدگی می‌توانید به اندازه نیاز آن را جدا کنید. همچنین می‌توانید آن را برش دهید و برش‌ها را فریز کنید و سپس آن‌ها را در یک کیسه فریزر نگهداری کنید. تقریباً هر شکلی از سیر را می‌توان منجمد کرد.

منبع: روزیاتو

کد خبر 687077

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 11
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • غلامحسین محمد نژاد IR ۲۰:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۸
    14 5
    اگر پوست سیر کنده نشود در فریزر هم جوانه می زند . من تجربه کرده ام ؛ در دمای 15 درجه زیر صفر هم رشد جوانه زد.
    • IR ۱۰:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۹
      17 0
      اگه برگهای سیر رو جدا نکنید و به صورت بسته از انبار آویزون کنید تا خود عید هم جوانه نمیزنه تجربه کشاورز سیر کار ممنون
  • IR ۲۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۸
    14 4
    سیر با پوست حبه حبه کرده در یک ظرف دردار یکبار مصرف ماست بریزین تو یخچال بذارین بشرطی که ظرف ماستی دردار باشه هیچکار نمیشه نه خشک میشه نه جوانه میزنه
    • IR ۲۳:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۸
      9 3
      مچکرمم
  • یه مامان با حال IR ۰۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۹
    7 9
    سیر تو زندگی من کاربردی نداره چون اگه بوی سیر بیاد همسرم غرغر می کنه که بوی گند میده کلا با سیر کِنار نمیاد.
  • IR ۰۹:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۹
    9 5
    من ریز خرد میکنم ودر شیشه میریزم ورویش روغن مایع ویا زیتون میریزم ودر داخل یخچال نگهداری میکنم وهر وقت خواستم استفاده کنم مقداری از سیر خرد شده در شیشه رو بر میدارم واستفاده میکنم خیلی هم عالی هم روغن سیر دارم هم خود سیر قابل استفاده.
  • IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۹
    14 1
    بهترین راهکاراین است که سر یک بوته سیر را بسوزانید همچناک تازه می ماند