به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از موتور۱، بنتلی باتور توسط طراح معروف آندریاس مینت طراحی شده است. بسیاری مینت را به عنوان طراح آئودی E-Tron به یاد میآورند. مینت تا سال ۲۰۲۱ به مدت ۲۵ سال با برندهایی مانند فولکس واگن و آئودی کار میکرد؛ حالا او یک سال است که برای بنتلی کار میکند. مشابه آئودی E-Tron ، مولینر باتور هم استایل بنتلی را حفظ کرده و چشمانداز یک مدل برقی بنتلی را به نمایش میگذارد. خودورسازی بنتلی در استراتژی خود به نام «فراتر از ۱۰۰»، به انگلیسی (Beyond۱۰۰) در نظر دارد تا سال ۲۰۳۰ خودروهای کامل برقی تولید کند.
مدل بنتلی مولینر باتور با این حال که در حال حاضر ارائهدهنده چشمانداز مدلهای برقی این خودورسازی است، مسیر طولانی برای تبدیل شدن به یک مدل کامل برقی را در پیش دارد. در حال حاضر، موتور اصلی آن یک ۶.۰ لیتری W۱۲ دو توربوی بنتلی است که ۷۱۰ اسب بخار قدرت و ۱۰۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید میکند. این ۷۱۰ اسب بخار قدرت بعدا در نوع کامل برقی به ۵۴۴ کیلووات قدرت تبدیل خواهد شد.
این قدرتمندترین خودرویی است که بنتلی تا به حال ساخته است و بر روی سیستم تعلیق بادی پیشرفته سوار می شود که بعدا در مدل برقی آن ضد غلتش فعال برقی، دیفرانسیل برقی لغزش محدود و فرمان چهار چرخ هم اضافه میشوند.
بیشتر بخوانید:
در طراحی داخل، ضمن الهام از فضای داخلی مدل بنتلی بالاکار در سال گذشته، مواد داخلی خود را با مواد به روز شده متناسب با سبک دلخواه هر مشتری و البته با توجه به مسائل محیط زیستی ارائه میدهد. مشتریان حق سه انتخاب از مواد پایدار در طراحی داخل مدل باتور دارند: چرم اسکاتلندی، چرم ایتالیایی و یا جیر مصنوعی دینامیکا گزینههای مطرح پیشروی آنها است.
برای اولین بار کفپوشهای خودرو هم از نخهای بازیافتی ساخته شدهاند و به جای فیبر کربن، از یک کامپوزیت الیاف طبیعی از منابع پایدار استفاده شده است. برای کسانی که هر چیزی آنها را قانع نمیکند، بنتلی حتی برخی اجزای خاص را با پرینت سه بعدی و از جنس طلای ۱۸ عیار ارائه کرده است.
بنتلی تنها ۱۸ نمونه از مولینر باتور را با قیمت گزاف ۲.۰ میلیون دلار خواهد ساخت و البته از همین حالا بدانید که همه آنها پیشفروش شدهاند. تولید در اوایل سال ۲۰۲۳ شروع میشود و انتظار است تا اواخر همان سال به دست مشتریان برسد.
نظر شما