یکی از غذاهای اصلی ایرانیان در زمان قاجار آش بود. در واقع غذای ملی ایرانیان محسوب می‌شد که با برنج و انواع و اقسام سبزی آن را تهیه می‌شد.

آش دوغ

به گزارش همشهری آنلاین، یکی از غذاهای اصلی ایرانیان در زمان قاجار آش بود. در واقع غذای ملی ایرانیان محسوب می‌شد که با برنج و انواع و اقسام سبزی آن را تهیه و اغلب آن را با انواع ترشی‌ها مانند آب‌لیمو، آبغوره و ماست میل می‌کردند. ایرانی‌ها عقیده داشتند یک آشپز خوب باید طرز پختن چهارصد نوع آش را بداند.

در تصویر زیر فروش آش داغ را در خیابان‌ها می‌بینید که مربوط به اواخر دوره قاجار و در مجله نشنال جیوگرافیک به چاپ رسیده است.

تصویر کمتر دیده شده از فروش آش کنار خیابان در زمان قاجار

کد خبر 710044

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha