به گزارش همشهری آنلاین، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امروز در نشست مشاوران امور زنان و خانواده دستگاههای اجرایی به میزبانی سازمان نهضتسوادآموزی اظهار داشت: دشمن سعی میکند جوانان ما را از هویت اصلی خود دور سازد و با تمام قوا و ظرفیتها به میدان آمده تا فکر، مغز و قلب جوانان را تسخیر کند.
وی با بیان اینکه این کار دشمن در طول تاریخ سابقه دارد، تصریح کرد: دشمن توانسته است که برخی مجامع را بسته به اینکه در چه جهتی هستند، به انحطاط یا ارتقا بکشاند.
خزعلی ادامه داد: در روزهای گذشته دیدیم که از شبکههای اجتماعی چه استفادههای نامناسبی شد و شاهد بودیم که در فضای مجازی و حقیقی چه الفاظ و رفتارهای نامناسبی منتشر شد.
وی با اشاره به موجسواریهای رسانهای دشمنان اضافه کرد: در توئیتر شاهد بودیم که با استفاده از رباتها و سرمایههای مالی و بودجههایی که به صورت بیحساب در اختیارشان قرار گرفته است، موضوعات کذبی را برجسته کردند و دیدیم که حکومت سرمایهداری و امپریالیسم در شکل دیگری خود را نشان داد.
وی با اشاره به لزوم پرهیز از ایجاد هزینه و پیش گرفتن رویکرد نقد از درون، افزود: البته باید زمینههای لازم را فراهم کنیم تا دشمن نتواند از خلاءهای ما سواستفاده کند.
خزعلی ابراز امیدواری کرد که با ورود بانوان به میدان، برخی از مسائل مرتبط با حوزه زنان که آماج حملات قرار گرفته رفع شود. زیرا در این صورت میتوانیم الگوی سوم زن را معرفی کنیم و با نشستهای گفتمانی این موضوعات را گسترش دهیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه سواد نباید در محدوده خواندن و نوشتن منحصر شود، عنوان کرد: سواد باید به بحث سواد رسانهای و سبک زندگی تسری یابد و خانوادهها و والدین با این مسائل آشنا شوند و بتوانند با زبان مشترک صحبت کنند.
وی با تاکید بر مردمی بودن این راهکارها اضافه کرد: معاونت امور زنان و خانواده طرحهایی را برای پیشگیری از بیسوادی در مرحله اول و مهارت آموزی در مراحل بالاتر در نظر دارد.
معاون رئیس جمهور در ادامه با اشاره به پیشرفت قابل ملاحظه زنان در حوزه سواد نسبت به کشورهای دیگر در سطح منطقه و جهان، اشاره کرد: ایران نرخ رشد بسیار خوب در ریشهکن کردن بیسوادی داشته و درصد باسوادی زنان در کشور قابل تقدیر است، ولی برای رفع همان چند درصد بیسوادی هم باید اقدام جهادی صورت گیرد.
وی با اشاره به طرحهای سوادآموزی از طریق فضای مجازی به صورت برخط و برون خط، اظهار داشت: کرونا موجب افزایش بازماندگی از تحصیل کودکان شده است که باید به سرعت جبران شود و برای بزرگسالان نیز با کمک مشوقها و تسهیلات میتوان از طریق فرزندانشان آموزشها را ارائه کرد تا بیسوادی به طور کامل ریشه کن شود.
نظر شما