‌یکی از عادت‌های غذایی غلط ما ایرانی‌ها علاقه زیادمان به خوردن غذاهای پرچرب است که می‌تواند عوارض خطرناکی مثل سوء هاضمه، نفخ و... داشته باشد! عادتی که می‌توان با چند روش تا حد زیادی آن را اصلاح کرد.

سرخ كردن - روغن سرخ كردني

به گزارش همشهری آنلاین، مصرف بیش از نیاز چربی و روغن خطرات جبران ناپذیری برای سلامتی دارد و باعث بروز بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های کبدی و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

 عوارض مصرف زیاد روغن | راهکارهای کاهش مصرف روغن در آشپزی

کد خبر 712292

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha