کوکی تابه‌ای یکی از کوکی‌های بسیار خوشمزه با طعم شکلاتی است که شما می‌توانید این کوکی را بدون فر داخل تابه دو طرفه تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر آشنا می‌شوید.

کوکی

به گزارش همشهری، بافت کوکی تابه‌ای بسیار نرم و خوشمزه است که شما می‌توانید با چند قلم مواد در دسترس تهیه کنید. کوکی تابه‌ای با یک تخم مرغ تهیه می‌شود و شما می‌توانید برای عصرانه یا پذیرایی به همراه چای یا قهوه سرو کنید.  

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی بدون فر

تخم مرغ: یک عدد

آرد: یک و ۱/۴ پیمانه

شکر: ۶ قاشق غذا خوری

روغن مایع: ۸ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق غذا خوری

وانیل: یک قاشق چای خوری

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری

آب جوشیده سرد شده: یک قاشق غذا خوری

گردو و شکلات چیپسی: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر | فوت و فن خشک نشدن کوکی | با این ترفند بوی زهم تخم مرغ را بگیرید

طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک یک قاشق غذا خوری مواد را اندازه گیری کنید. یک تابه دو طرفه را روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. اگر می‌خواهید با فر تهیه کنید آن را با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه باید تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و بعد وانیل و شکر را اضافه کنید و با دور همزن برقی بزنید تا کرمی‌رنگ و کشدار شود، حتما کاسه را دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود. در ادامه روغن و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.

مرحله سوم: تهیه مایه کوکی تابه ای

در ادامه آب سرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و پودر کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید آرد را الک کنید و به مواد طی چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و اگر خیلی مواد چسبنده است، می‌توانید برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم: پخت کوکی تابه ای

در ادامه دست‌های خود را چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو کوچک بردارید و داخل تابه چرب شده قرار دهید. روی کوکی‌ها کمی‌ گردو خرد شده یا مغز شکلات قرار دهید و در تابه را بسته و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

نکات کلیدی

۱- می‌توانید از شکر قهوه ای نیز استفاده کنید.

۲- هر چقدر پودر کاکائو مرغوب‌تر باشد رنگ کوکی تیره تر می‌شود.

۳- اگر مقدار آب را کم و زیاد کنید کوکی شما خشک می‌شود.

۴- حرارت باید ملایم باشد و از شعله پخش کن حتما استفاده کنید.

منبع: برترین‌ها

کد خبر 731998

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha