به گزارش خبرگزاری فرانسه این گروه دانشمندان که اثر رژیم غذایی را بر بافت قلب انسان و موش مورد بررسی قرار میدانند، دریافتند که اثر مقادیر بالای قند بر این سلولها به صورت خاموششدن کنترلهای ژنتیکی طراحیشده برای محافظت بدن در مقابل دیابت و بیماری قلبی، تا دوهفته باقی میماند.
سام الاوستا از انستیتو قلب و دیابت بیکر آیدیآی و سرپرست این پژوهش در این باره گفت: "ما اکنون میدانیم که یک قطعه شکلات که شما امروز صبح خوردهاید، می تواند اثرات حادی داشته باشد، و این اثرات میتواند برای حداکثر تا دوهفته ادامه پیدا کند."
او افزود: "این تغییرات برای مدتی فراتر از زمان غذاخوردن باقی میمانند و ممکن است بتوانند پاسخهای طبیعی متابولیک بدن را به رژیم غذایی تغییر دهند."
الاوستا گفت خوردن غذای نامناسب به طور مرتب این اثر را تشدید میکند، و آسیبهای ژنتیکی که برای ماهها یا سالها ادامه پیدا می کند، و بالقوه به نسل بعد هم به ارث میرسد.
یافتههای این بررسی در "نشریه طب تجربی" گزارش شده است.