همشهری آنلاین - مریم قاسمی : گروه سرود نوید یافتآباد به همت حاج «احمد کمیجانی» و با حضور بچههای دوران دفاع مقدس که اغلبشان متولدان دهههای پنجاه و شصت هستند در سال ۱۳۶۴ در مسجد امام حسین(ع) شکل گرفت. جالب اینکه این گروه سرود پس از گذشت چند دهه فعالیت و حضور چندین نسل از بچههای مسجدی در آن، امروز هم صاحب نام و جایگاه است.
حاج «داود برجلو»، مربی گروه سرود، که خودش در نوجوانی به این گروه پیوسته، خاطراتش را مرور میکند: «بیشتر تمرینات گروه سرود نوید در پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرآبادی انجام میشد. در آن سالها که مقارن با دوران دفاع مقدس بود، گروه سرود فقط ۲۰ عضو ثابت داشت که در مراسم تشییع و خاکسپاری شهدا سرودهای حماسی میخواندند.»
جالب اینکه اکنون، پس از گذشت نزدیک به ۴ دهه از تشکیل گروه سرود نوید یافتآباد، کودکان و نوجوانان دهه هشتاد و نود در گروه عضویت دارند و همان اهداف و برنامههای ارزشی را دنبال میکنند. اعضای گروه سرود نوید یافتآباد از لحاظ اخلاقی، تحصیلی و فرهنگی نمونه هستند و در بینشان حافظ قرآن از یک تا سیجزء قرآن دیده میشود. اگر به کارنامه درسی بچهها نگاه بیندازید، میبینید که از دانشآموزان ممتاز و شاگرد اول هستند.
برجلو درباره یکی از اجراهای تاثیرگذار و ماندگار گروه سرود نوید با عنوان «قصه مجید» در مراسم سالگرد شهادت «مجید قربانخانی»، از شهدای مدافع حرم محله یافتآباد، به نکاتی اشاره میکند: «شعر این سرود در مدت زمان کوتاهی با کمک نویسندگان آماده شد و به زیباترین شکل توسط گروه سرود نوید در محضر خانواده معظم شهید به اجرا در آمد و در شبکههای اجتماعی از آن استقبال شد و دستبهدست چرخید.»
قصه مجید روایت جوانی است که فراز و نشیب زیادی را در زندگی تجربه میکند و در یک مقطع زمانی دچار تحول میشود و سرنوشتش با حضور در جمع مدافعان حرم عوض میشود و با شهادت به آرزویی که در سینه داشته میرسد.
نظر شما