همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور: این انجمن اولین تشکل غیردولتی ویژه افراد مبتلابه دمانس و بیماری آلزایمر در کشور است که در بهمنماه ۱۳۸۰ باهدف ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلابه بیماری آلزایمر و خانوادههایشان تأسیس شد.
خواندنیهای بیشتررا اینجا بخوانید
معصومه صالحی مدیر انجمن میگوید: «با تلاش بسیار توانستیم این انجمن را عضو انجمن جهانی آلزایمر کنیم و تا به امروز دستاوردهای خوبی در زمینهٔ بینالمللی کسب کردهایم. انجمن آلزایمر از بدو تأسیس تا امروز بیش از ۸ هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است. این افراد تحت درمان، کنترل و مشاوره قرار میگیرند. بحث کنترل دمانس یعنی بخش علامتدهی بیماری بسیار مهم است که متخصصان آلزایمر در این زمینه فعالیتهای خوبی انجام میدهند.»
شما هم به گروه داوطلب بپیوندید
یکی از جذابترین و مؤثرترین بخشهای انجمن بخش گروه داوطلب است که باعث شده تا افراد زیادی با بیماری آلزایمر آشنا شوند و برای حمایت از بیماران تلاش کنند. صالحی میگوید: «در حال حاضر بیش از ۵۰ عضو داوطلب انجمن را یاری میکنند. برای عضویت در گروه داوطلبین حتماً نباید پزشک یا متخصص باشید؛ یک زن خانهدار، یک جوان دانشجو یا یک سالمند توانا و شاداب هم میتواند عضو انجمن شود.»
حمایت از بیماران در مرکز قاصدک
مرکز جامع توانبخشی و مراقبت روزانه قاصدک نیز برای حمایت از افراد مبتلابه دمانس در انجمن آلزایمر فعال است. مدیر انجمن در باره فعالیت این مرکز میگوید: «این مرکز در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ آماده ارائه خدمات به مبتلایان به دمانس و بیماری آلزایمر است. بررسی وضعیت سلامت مددجویان مرکز بهصورت روزانه، بررسی اختلالات رفتاری و انجام تست روانشناختی، برگزاری جشن تولد بهمنظور تداعی خاطرات گذشته، خواندن دعا و قرآن در این مرکز انجام میشود.»
نظر شما