اولین پرواز آزمایشی خودروی پرنده سرنشین‌دار ساخته چین در ژاپن، آینده نویدبخشی را نشان می‌دهد.

پرنده بدون سرنشین

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از گیزمو چاینا، خودروهای پرنده به عنوان بهترین وسیله حمل و نقل برای آینده معرفی شده‌اند. آنها راه حلی نوآورانه برای رسیدگی به مسائل ترافیک، ازدحام، آلودگی و سایر مشکلات حمل و نقل شهری، ارائه می‌دهند.

خودروهای پرنده با توانایی خود برای طی کردن مسافت‌های کوتاه‌تر در مدت زمان کوتاه‌تر، نوید بخش آزادسازی جاده‌ها برای عابران پیاده، دوچرخه‌سواران و مسافران مسافت طولانی هستند. یکی از مزایای قابل توجه خودروهای پرنده این است که در مقایسه با وسایل نقلیه زمینی به کمترین زیرساخت و تجهیرات نگهداری نیاز دارند. این نکات خودروهای پرنده سرنشین دار را به پیشنهادی جذاب تبدیل می کند.
زمانی که روز جمعه، یک پرواز آزمایشی سرنشین دار در استان اویتا واقع در جنوب غربی ژاپن انجام شد، ایده ماشین های پرنده یک قدم به واقعیت نزدیکتر شد. «ماسک» (Masc)، یک گروه تحقیقاتی مستقر در اوکایاما، این آزمایش را با استفاده از یک ماشین پرنده دو نفره که در چین بر اساس فناوری پهپاد ساخته شده است، انجام داد. این وسیله نقلیه یک مسیر از پیش برنامه ریزی شده را بدون خلبان طی کرد و به صورت عمودی تا ارتفاع ۳۰ متری بالا رفت و سپس با سرعت ۳۶ کیلومتر در ساعت به مدت حدود ۳.۵ دقیقه روی دریا چرخ زد.
رئیس کرنو هیروشی رئیس ماسک، اعلام کرد که این گروه تحقیقاتی قصد دارد خودروهای پرنده را به یک پیشنهاد تجاری تبدیل کند و وزارت حمل و نقل ژاپن نیز اعلام کرد که این اولین پرواز آزمایشی یک ماشین پرنده سرنشین دار در فضای باز در این کشور است. آینده خودروهای پرنده واقعا امیدوارکننده است و پرواز آزمایشی موفقیت آمیز در ژاپن گام مهمی در جهت تحقق این چشم انداز آینده است.
شرکت‌های خودروهای پرنده قبل از اینکه بتوانند وسایل نقلیه پرنده را به تولید انبوه برسانند به زمان و تخصص بیشتری نیاز دارند. چالش‌های طراحی و مهندسی تنها مشکلاتی نیستند که سازندگان خودروهای پرنده باید حل کنند. مجوزهای زیست محیطی، نظارتی و ایمنی نیز عوامل اساسی هستند که باید پیش از تولید انبوه در نظر گرفته شوند. مسائلی مانند آلودگی صوتی، زیرساخت‌های برخاستن و فرود، ظرفیت حمل محدود، آموزش خلبانان جدید و هزینه‌های بالا، موانع قابل‌توجهی بر سر پذیرش گسترده خودروهای پرنده است.
علاوه بر این، از آنجایی که قوانین حاکم بر خودروهای پرنده هنوز در مراحل اولیه تدوین خود هستند، باید برای تطبیق با ترافیک پروازی تدوین شوند. قانون گذاران در حال حاضر در حال توسعه قوانین مربوط به خودروهای پرنده خودران و وسایل نقلیه هوایی شخصی هستند که ایمنی آن‌ها را تضمین کرده و نحوه استفاده از آن‌ها را تنظیم می کند.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 742896

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha