سعید صفاتیان، در گفتوگو با ایرنا گفت: این آمار به استناد گزارشهای آماری سازمانهای بینالمللی درخصوص میزان مصرف موادمخدر در میان جمعیت سنی 15 تا 64 سال منتشر شده است.
وی افزود: به استناد گزارش رسمی سال 2008 میلادی سازمان ملل متحد مبنی بر میزان مصرف موادمخدر سنتی و صنعتی در بین کشورهای عضو، میانگین مصرف این نوع مواد در ایران کمتر از سایر کشورهاست.
مدیرکل درمان و بازپروری ستاد مبارزه با موادمخدر بیان داشت: براساس این آمارها، میزان مصرف تریاک و هروئین که در زمره موادمخدر سنتی قرار دارند، در ایران بیشتر از استانداردهای جهانی است، اما در مجموع، مصرف موادمخدر سنتی و صنعتی در ایران بسیار کمتر از سایر کشورهاست.
صفاتیان اظهار کرد: در جمعیت سنی 15 تا 64 سال در ایران 8/2 درصد موادمخدر از نوع تریاک و هروئین مصرف میشود که این میزان مصرف بیشتر از مصرف در سایر کشورهاست. وی تأکید کرد: در سایر کشورها بهدلیل گرایش به مصرف موادمخدر صنعتی، مصرف موادمخدر سنتی کمتر است.
مدیرکل درمان و بازپروری ستاد مبارزه با موادمخدر اعلام کرد: براساس آخرین آمارهای ستاد مبارزه با موادمخدر که مرکز تحقیقات بهزیستی آن را در اسفند ماه 86 منتشر کرد، از مجموع 70 میلیون جمعیت کشور، یک میلیون و 200 هزار نفر معتاد رسمی وجود دارد.