به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از الجزیره، این کوفته توسط شرکت گوشت پرورشی استرالیایی Vow ساخته شده است که میگوید میخواهد با مردم در مورد گوشت پرورشی صحبت کند و آن را جایگزین پایدارتری برای گوشت واقعی میداند.
«تیم نوکسمیت» یکی از بنیانگذاران Vow به خبرگزاری رویترز گفت: «ما میخواستیم چیزی بسازیم که کاملاً متفاوت از هر چیزی باشد که اکنون میتوانید بهدست آورید.»
او افزود: «اگر کارها را متفاوت انجام ندهیم، با سرنوشت مشابهی (ماموتها) روبرو خواهیم شد.»
این کوفته از سلولهای گوسفندی ساخته شده بود که ژن ماموت منحصر به فردی به نام میوگلوبین را در آن قرار داده بود.
از آنجایی که توالی DNA ماموت بهدست آمده توسط Vow دارای چند شکاف بود، DNA فیل آفریقایی برای تکمیل آن وارد شد.
در حالی که تولید گوشت پرورشی معمولاً به معنای استفاده از خون گوساله کشتهشده است، Vow از یک جایگزین استفاده کرد؛ به این معنی که در ساخت کوفته ماموت هیچ حیوانی کشته نشد.
بیشتر بخوانید:
کوفتهای که عطر گوشت کروکودیل دارد در حال حاضر قابل مصرف نیست، چرا که دانشمندان هنوز نمیدانند که واکنش بدن و خصوصا سیستم ایمنی به چنین ماده غذایی چیست.
نظر شما