مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
۰ نفر

کنسرو ماهی یک غذای سریع و مقوی است که به تنهایی یا با دیگر مواد غذایی سالم مانند تخم مرغ، سبزیجات و... قابل استفاده است. اگر به ماهی علاقه‌مندید می‌توانید با این کنسروها غذاهای خوشمزه‌ای بپزید که هم سفره شما را رنگین‌تر می‌کند و هم شکم‌تان را راضی‌تر.

تن ماهی

 به گزارش همشهری آنلاین، در گذشته کنسرو ماهی تنوع زیادی نداشت اما امروزه کارخانجات تولیده‌کننده با کمی تغییر در ترکیب و شکل ظاهری کنسرو، محصولات متنوعی را به بازار عرضه کرده‌اند که طعم‌شان کمی متفاوت است. برای تهیه کنسروهای ماهی از یک نوع ماهی به نام تن استفاده می‌شود که از ماهیان دریایی است و در اقیانوس‌های آرام، هند، اطلس و همین‌طور در آب‌های جنوب ایران دیده می‌شود.

 چگونه بهترین تن ماهی را انتخاب کنیم؟

کدام تن ماهی بهتر است؟

برای اینکه بدانید کدام یک از کارخانجات تولیدکننده تن ماهی محصول بهتری تولید می‌کنند به این نکات دقت کنید: 

- گوشت کنسرو نباید زواید غیرگوشتی مانند فلس، استخوان و پولک داشته باشد.  

- بافت گوشت ماهی باید سفت و محکم بوده و متلاشی شده نباشد.  

- رنگ، بو یا طعم غیرطبیعی نشان‌دهنده یک کنسرو نامرغوب است.  

- وجود لکه‌های سیاه روی در کنسرو نشان می‌دهد داخل آن واکنش شیمیایی صورت گرفته و خرید آن توصیه نمی‌شود.

 چگونه بهترین تن ماهی را انتخاب کنیم؟

سالم‌ترین کنسرو 

همه ما می‌دانیم که ماهی و روغن زیتون از جمله غذاهای سالم هستند. بنابراین وقتی هردوی آنها در قوطی کنسرو می‌شوند، یک غذای خوب و مقوی به‌وجود می‌آید که می‌تواند از بروز بیماری‌های قبلی و سرطان جلوگیری کند. نکته مهم در مورد این کنسرو ماهی این است که نمی‌توانید آن را همراه با دیگر مواد غذایی سرخ کنید یا در درجه حرارت بالا قرار دهید چون در این حالت روغن زیتون نه‌تنها مفید نیست، بلکه می‌تواند به بدن و قلب شما آسیب برساند.

 چگونه بهترین تن ماهی را انتخاب کنیم؟

کیلکای کنسرو شده

علاوه بر ماهی تن، ماهی‌های دیگری هم داخل قوطی کنسرو می‌شوند که یکی از آنها ماهی کیلکاست. می‌توانید در تهیه انواع خورشت‌ها، خوراک‌ها یا دیگر غذاها از کنسرو ماهی کیلکا استفاده و حتی آن را جایگزین گوشت قرمز کنید تا سفره شما سلامت باشد و از ابتلا به بیماری مختلف دور بمانید.

 چگونه بهترین تن ماهی را انتخاب کنیم؟

رژیمی‌ترین تن ماهی

اگر رژیم غذایی شما به گونه‌ای است که باید از مصرف زیاد روغن پرهیز کنید یا نگران اضافه‌وزن‌تان هستید، تن ماهی رژیمی را انتخاب کنید. این کنسرو به جای روغن، در آب و نمک شناور است. البته چربی آن صفر نیست بلکه نسبت به دیگر کنسروها چربی کمتری دارد. درصورتی که می‌خواهید با این کنسرو غذا بپزید، دیگر نیازی به اضافه کردن نمک نیست چون خودش به اندازه کافی نمک دارد.

کنسرو با ماهی دودی شده

یکی از جدیدترین محصولات خانواده تن ماهی‌هاست که شاید نام آن تا به حال به گوش‌تان نخورده باشد. این کنسرو با استفاده از ماهی تن دودی شده تهیه شده و به همین دلیل طعمش کمی متفاوت است. به هر حال اگر از خوردن کنسروهای معمولی خسته شده‌اید و به دنبال محصولات تازه هستید آن را به یک وعده از رژیم غذایی‌تان راه دهید و بعد درباره‌اش قضاوت کنید.

 چگونه بهترین تن ماهی را انتخاب کنیم؟

توجه!

 اگر بعد از جوشاندن کنسرو و باز کردن آن متوجه شدید بخشی از لعاب داخلی آن خورده شده آن را دور بریزید

هرگز قوطی کنسرو را مستقیم روی شعله گاز قرار ندهید. با این کار نه‌تنها میکروب‌های احتمالی داخل آن از بین نمی‌روند، بلکه ممکن است قوطی با صدای مهیبی بترکد.

ماهی تن با روغن کانولا

روغن کانولا هم روغن سالم دیگری است که به تازگی به کنسروهای تن ماهی اضافه شده تا محصولی سالم‌تر را ایجاد کند. ویژگی روغن کانولا در این است که می‌تواند درجه حرارت بالا (تا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد) را به خوبی تحمل کند. پس اگر می‌خواهید با تن ماهی غذاهای دیگری بپزید، شک نکنید که باید به سراغ خرید این تن ماهی بروید. ضمن اینکه طعم و مزه خوبی هم دارد.

 چگونه بهترین تن ماهی را انتخاب کنیم؟

ماهی تن با روغن کنجد

این تن ماهی هم با یک روغن گیاهی مفید تهیه شده که آن را به غذای سالمی تبدیل می‌کند. روغن کنجد در برابر حرارت مقاومت خوبی دارد بنابراین با خیال راحت این تن ماهی را داخل ماهیتابه حرارت بدهید.

 چگونه بهترین تن ماهی را انتخاب کنیم؟

برای دوستداران غذاهای تند

اگر از افرادی هستید که از غذاهای تند و تیز خوشتان می‌آید، به‌طور حتم کنسرو ماهی تن فلفلی را می‌پسندید. این کنسرو با داشتن فلفل قرمز برای شما طراحی شده تا این غذای سریع را با طعم جدیدی انتخاب کنید و آن را به تنهایی یا در قالب غذاهای ترکیبی مانند سالاد، ساندویچ و... به‌کارببرید.

 چگونه بهترین تن ماهی را انتخاب کنیم؟

طعم سیر در تن ماهی

بعضی‌ها از بوی ماهی بدشان می‌اید. اضافه کردن سیر به کنسرو تن ماهی باعث می‌شود که بوی ماهی در بو و طعم سیر گم شود. طعم سیر موجود در این کنسروها آن‌قدر نیست که از بابت بوی بد دهانتان نگران باشید.

 چگونه بهترین تن ماهی را انتخاب کنیم؟

شناور در روغن آفتابگردان

در تهیه تن ماهی‌های معمولی بیشتر از روغن آفتابگردان استفاده می‌شود. طعم این کنسرو برای همه ما آشناست و خواص زیادی دارد. در واقع تمام کنسروهای ماهی تن دارای خواص تقریبا مشابهی هستند و با داشتن اسید چرب امگا ۳ به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت نوع ۲ و برخی از انواع سرطان‌ها کمک می‌کنند.

کد خبر 755917
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha