به گزارش همشهری آنلاین، اگر از شب قبل پلویی آماده دارید، خورش میگو را نیمساعته در مایکروفر آماده کنید.
۱. میگوها را پاک کرده و پس از شستن در سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود. گوجه فرنگیها را هم پوست کنده و رنده کنید.
نکته: برای اینکه میگوها فرم رسمیتری داشته باشند، پوسته قسمت انتهایی دم آنها را جدا نکنید.
۲. در ظرف گود مخصوص مایکروفر روغن و کره را به همراه پیاز و سیر بریزید و مواد را بدون در با قدرت صد درصد مدت پنج دقیقه حرارت دهید. در این فاصله زمانی فقط یک بار در مایکروفر را باز کرده و مواد را هم بزنید.
۳. آب لیموترش، رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی رندهشده و نیمی از جعفری خردشده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کرده و بدون در با قدرت صددرصد مدت یک ربع یا تا زمانی که این سس غلیظ شود، حرارت میدهید. در این فاصله زمانی، یکبار مواد را هم بزنید.
۴. میگوها را به این سس اضافه کرده و این بار در ظرف را بگذارید و با قدرت ۵۵ درصد و مدت ده دقیقه یا تا زمانی که رنگ میگوها تغییر کند و درواقع بپزد، حرارت دهید. بعد از اینکه از پخت میگوها مطمئن شدید، خورش را در ظرف موردنظر برای سرو ریخته و باقیمانده جعفری را روی آن بریزید و سپس آن را با پلوی ساده میل کنید.
مواد لازم:
یک کیلوگرم میگوی متوسط
۲ ق س روغن زیتون
۵۰ گرم کره
یک عدد پیاز قرمز (ریز خرد شود)
۳ حبه سیر (رنده شود)
۲ ق س رب گوجه فرنگی
۳ عدد گوجه فرنگی درشت
۲ /۱ ق چ شکر
۲ ق س جعفری خردشده
۲ قس آبلیموی ترش
نظر شما