به گزارش همشهری آنلاین، برگهای کرفس معمولا دور انداخته میشوند و کمتر از ساقه کرفس مورد استفاده قرار میگیرند، اگر میخواهید برگهای کرفس را دور نیندازید، یکی از بهترین روشها برای استفاده از آن، درست کردن ترشی برگ کرفس یا استفاده از برگ کرفس به عنوان طعم دهنده در سایر ترشیهاست.
برای خوشمزهتر شدن طعم ترشی برگ کرفس میتوانید از لیمو و جوز هندی استفاده کنید، این ترشی طعم بینظیری خواهد داشت.
از ترشی برگ کرفس میتوانید کنار سوپ، آبگوشت، سوسیس یا مرینیت کردن انواع گوشت و کباب یا در انواع کوکتل استفاده کنید.
برگ کرفس را چه کنم
مواد لازم ترشی برگ کرفس
برگ کرفس یک بوته
فلفل خشک خرد شده نصف قاشق مرباخوری
رنده پوست لیمو ترش نصف عدد
جوز هندی تازه رنده شده یک قاشق چایخوری
سرکه سه چهارم فنجان
آب ۱.۵ فنجان
شکر ۲ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی برگ کرفس
برگهای کرفس را از بوته جدا کرده بشویید و روی پارچه نخی پهن کنید تا آبشان گرفته شود سپس به صورت درشت خرد کنید.
برگهای کرفس را در یک کاسه بزرگ ریخته و پرک فلفل، رنده پوست لیمو و جوز هندی را رویشان بپاشید و باهم مخلوط کنید و سپس داخل شیشه بریزید.
آب و سرکه و شکر را در قابلمه ریخته روی حرارت به جوش بیاورید و سپس داخل شیشه بریزید تا جایی که حدود یک سانتیمتر با در شیشه فاصله داشته باشد.
در شیشه را ببندید و اجازه دهید در هوای اتاق سرد شود، سپس در یخچال نگهداری کنید.
منبع: بیتوته
نظر شما