مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۳
۰ نفر

 ظاهر پاستا آلیا اویلیو از مواد اولیه است، اما باطن سالم و خوبی دارد. به جهت روش پخت متفاوت، بسیاری از داشته‌هایش را حفظ می‌کند.

پاستا

به گزارش همشهری آنلاین، بسیار سریع و راحت پخت است. 

۱. پاستا را در یک قابلمه مناسب با مقداری آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و آبکشی کنید. سبزیجات را خرد کنید. سیر را رنده کنید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن زیتون تفت دهید. سپس سیر را و بلافاصله بقیه سبزیجات، زیتون، فلفل و قارچ را هم اضافه کنید. پاستا و مواد آماده شده را با هم مخلوط کنید.  

۲. در آخر پنیر گودا را رنده و نمک و فلفل و برگ ریحان را اضافه کنید و  باز هم مخلوط کنید. طعم کامل کننده نهایی این پاستای شکیل یک لیموی ترش است.

وقتی همه خوابیدند این غذا را درست کنید

مواد لازم

۵۰۰ گرم پاستا 
۲۰۰ گرم قارچ
۱۰۰ گرم پنیر گودا
فلفل دلمه‌ای رنگی
۳ شاخه ریحان
یک ق. س پیاز رنده شده
یک حبه سیر
روغن زیتون
۲ عدد زیتون سبزو سیاه

یه جور دیگه

در بند دستور ما نباشید. افزودن مرغ، گوشت، میگو یا استفاده از روغن کنجد یا هسته انگور می‌تواند پاستای خوشمزه‌ای به شما بدهد.

کد خبر 757027
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha