به گزارش همشهری آنلاین، بسیار سریع و راحت پخت است.
۱. پاستا را در یک قابلمه مناسب با مقداری آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و آبکشی کنید. سبزیجات را خرد کنید. سیر را رنده کنید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن زیتون تفت دهید. سپس سیر را و بلافاصله بقیه سبزیجات، زیتون، فلفل و قارچ را هم اضافه کنید. پاستا و مواد آماده شده را با هم مخلوط کنید.
۲. در آخر پنیر گودا را رنده و نمک و فلفل و برگ ریحان را اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید. طعم کامل کننده نهایی این پاستای شکیل یک لیموی ترش است.
مواد لازم
۵۰۰ گرم پاستا
۲۰۰ گرم قارچ
۱۰۰ گرم پنیر گودا
فلفل دلمهای رنگی
۳ شاخه ریحان
یک ق. س پیاز رنده شده
یک حبه سیر
روغن زیتون
۲ عدد زیتون سبزو سیاه
یه جور دیگه
در بند دستور ما نباشید. افزودن مرغ، گوشت، میگو یا استفاده از روغن کنجد یا هسته انگور میتواند پاستای خوشمزهای به شما بدهد.
نظر شما