مجموع نظرات: ۰
شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۷
۰ نفر

آش شولی بین اهالی یزد پر طرفدار است؛ به خصوص پخت این‌ آش در فصل زمستان به علت وجود چغندر بسیار مناسب است.

آش شولي

همشهری آنلاین: در استان یزد شولی را با شلغم هم درست می‌کنند، اما در این مطلب طرز تهیه آش یزدی را با چغندر و به روش سنتی به شما آموزش می‌دهیم.

۱. ابتدا عدس‌ها را شسته و در کاسه‌ای به مدت یک ساعت بریزید و بگذارید خیس بخورد. چغندرها و پیازها را هم به صورت خلالی خرد کنید.  

۲. در یک قابلمه مناسب برای‌ آش مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس زردچوبه را بریزید و کمی تفت دهید. چغندرها را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. یک لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا چغندرها پخته شوند.  

۳. بعد از پخته شدن چغندرها، عدس را همراه با آب‌گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل را بیفزایید و اجازه دهید عدس پخته شود. بعد سبزی آش را به آن اضافه کنید تا با حرارت کم بپزد.  

۴. بعد از آنکه آش چند جوش خورد؛ آرد را در یک کاسه با ۲/۱ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و به آن بیفزاییدو چند بار هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و جا بیفتد. این آش را با سرکه می‌خورند.

هر موقع سرما خوردید این آش را درست کنید

مواد لازم

۲ /۱ یک پیمانه عدس
۲ عدد چغندر
یک کیلو گرم سبزی‌ آش خرد شده
یک ق غ آرد
آب به میزان لازم
۲ عدد پیاز
روغن مایع جهت سرخ کردن
یک پیمانه آب گوشت
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سرکه به عنوان چاشنی هنگام خوردن

فوت‌وفن

افزودن سرکه هنگام سرو مزه آش شما را کامل می‌کند.

کد خبر 758369
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha