مجموع نظرات: ۷
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۹
۰ نفر

اگر با غذاهای ترش‌مزه میانه خوبی دارید، خورش سماق تبریزی‌ها را امتحان کنید.

خورش سماق

همشهری آنلاین، این غذا برخلاف بیشتر خورش‌های ایرانی مواد اولیه کمی دارد و زود هم می‌پزد. البته به شرطی که از زودپز هم استفاده کنید.

۱. گوشت را به اندازه مناسب پخت خورش خرد کنید. یکی از پیازها را خرد کرده و در دیگ زودپز حاوی کمی روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت دادن، زردچوبه و تکه‌های گوشت را هم اضافه کنید. در آخربه مقدار لازم آب بریزید و گوشت را در دیگ زودپز بپزید.

۲. در این فاصله پیاز دیگر را هم به صورت حلقه‌ای خرد کنید. حالا قابلمه‌ای آماده کنید و گوشت، پیاز و سماق را به صورت لایه لایه در قابلمه بچینید. در پایان، آب گوشت باقیمانده در دیگ زودپز را صاف کرده و روی مواد بریزید و مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. مقداری نمک را هم در هر لایه اضافه کنید تا طعم‌دار شود.

موادلازم 

۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی خورشی
۲ ق س سماق تبریزی
۴ عدد پیاز متوسط
به مقدار لازم نمک
 و زردچوبه
به مقدار لازم روغن

خواص سماق

یکی از خاصیت های مهم سماق این است که می تواند به درمان کبد چرب کمک کند. سماق حاوی آنتی اکسیدان های بسیار قوی می باشد که این آنتی اکسیدان ها می تواند باعث سم زدایی کبد شوند که در نتیجه به درمان بیماری شایع کبد چرب کمک می کنند.

کد خبر 761478
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۰۶:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۱
    31 1
    گوشت درسفره مردم باقی نگذاشته اید ،خودتان درست کنید وبخورید
  • IR ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۱
    19 0
    عالی بود سپاس
  • سید محمود IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۱
    3 3
    از راهنمایی شما ممنونم .کبد چرب دارم