کسانی که تمایل به غذاهای گوشتی دارند به جای آنکه در پیک‌نیک از فراورده‌های پروتئینی ناسالم استفاده کنند، می‌توانند این غذا را به عنوان جایگزین درست کرده و از تمامی مراحل طبخ و آماده‌سازی آن مطمئن باشند.

پای گوشت و گوجه‌فرنگی

همشهری آنلاین: این پای مخصوص، بیشتر برای استفاده در سفر و پیکنیک استفاده می‌شود.

مواد لازم

 ۲۰۰ گرم گوشت گوساله
 ۱ عدد پیاز
 ۲ عدد گوجه‌فرنگی 
 ۱ قاشق پیازچه خرد شده
 ۱ قاشق پنیر پارمسان رنده شده
 ۱ قاشق روغن
 ۲ عدد نان باگت
مقداری نمک و فلفل

پیاز و گوشت  را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید تا گوشت بپزد. بعد از پختن گوشت گوجه‌ها را نگینی خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. نان‌ها را هم مطابق با عکس برش دهید و کمی از مواد را روی هر برش نان بریزید و ده دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر و گوجه هم کمی گرم شوند. حرارت فر ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد.  
 

کد خبر 766775
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha