همشهری آنلاین: این پای مخصوص، بیشتر برای استفاده در سفر و پیکنیک استفاده میشود.
مواد لازم
۲۰۰ گرم گوشت گوساله
۱ عدد پیاز
۲ عدد گوجهفرنگی
۱ قاشق پیازچه خرد شده
۱ قاشق پنیر پارمسان رنده شده
۱ قاشق روغن
۲ عدد نان باگت
مقداری نمک و فلفل
پیاز و گوشت را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید تا گوشت بپزد. بعد از پختن گوشت گوجهها را نگینی خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. نانها را هم مطابق با عکس برش دهید و کمی از مواد را روی هر برش نان بریزید و ده دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر و گوجه هم کمی گرم شوند. حرارت فر ۱۴۰ درجه سانتیگراد.
نظر شما