ویتامین E در بدن نقش یک آنتی‌اکسیدان را ایفا می‌کند و از سلول‌های بدن در مقابل تخریب حفاظت می‌کند، بنابراین گنجاندن آن در رژیم غذایی ضرورت دارد.

آجیل

به گزارش همشهری آنلاین، ویتامین E یکی از ویتامین‌های محلول در چربی است. این ویتامین خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از بافت‌های بدن در مقابل اثرات مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیب‌های شیمیایی محافظت می‌کند. در اینفوگرافیک زیر به برخی از دانه‌های خوراکی اشاره می‌کنیم که حاوی ویتامین E هستند. 

۱۰ دانه خوراکی سرشار از ویتامین E | منابع غنی ویتامین E را بشناسید

برای بزرگنمایی بیشتر روی تصویر کلیک کنید 

کد خبر 768069

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha