همشهری آنلاین: کنگر ضدعفونی کننده، اشتهاآور، تببر و هضمکننده غذاست.
مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت (گوساله یا گوسفندی)
یک عدد پیاز درشت
یک پیمانه لپه
۷۰۰ گرم کنگر پاک شده
۲ ق س رب گوجهفرنگی
۳ عدد لیمو عمانی
یک قس زعفران آب کرده
یک پیمانه آب
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
۱. پیاز را خلالی یا نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را هم به تکههای خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کاملا طلایی شود. کمی زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. در آخر کمی آب اضافه کنید تا روی مواد بیاید. حالا مواد را به هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت آهسته بپزد. نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.
۲. در پایان کنگرها را در اندازه دو بند انگشت خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید و به مواد بیفزایید. بعد از چند دقیقه لیمو عمانی و زعفران آبکرده را هم اضافهکنیدحالا اجازه دهید خورش روی حرارت کاملا جا بیفتد.
فوت و فن
قبل از اضافه کردن لیمو عمانی در هر غذایی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را در ظرفی جدا با آب بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود و بعد به غذا اضافه کنید.
نظر شما