مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۲
۰ نفر

بیومیمیکری یا زیست‌تقلید روش‌ کاری یک استارت‌آپ اسپانیایی برای چاپ سه‌بعدی گوشت است.

همبرگر

همشهری آنلاین:بیومیمیکری یا زیست‌تقلید روش‌ کاری یک استارت‌آپ اسپانیایی برای چاپ سه‌بعدی گوشت است. در طبیعت، ماهیچه‌های گوشت حیوانات از رشته‌های ماهیچه‌ای، تارچه‌ها، الیاف، دسته و نیام تشکیل شده است که همگی توسط بافت همبند به یکدیگر متصل شده‌اند. این یک ساختار پیچیده است که به گوشت بافت متمایز می‌دهد. با فناوری پیشرفته حالا ما می‌توانیم ساختارهای سلسله مراتبی و ناهمسانگرد را در محصولات بگنجانیم که الیاف و میکروالیاف را برای تقلید از بافت فیبری و ظاهر گوشت ایجاد می‌کند. در چاپ سه بعدی همراه با تخصص مهندسی بافت می‌توان برش‌های کامل بافتی ساخت. چاپ سه بعدی ابزاری عالی برای نمونه‌سازی محصولات و فرمول‌های جدید قبل از افزایش مقیاس در اختیار ما قرار می‌دهد. نکته قابل‌توجه اینجاست که این سیستم در دما و فشار پایین کار می‌کند تا مواد مغذی اصلی مواد را حفظ کند. بدین‌ترتیب می‌توان گوشت گاو، گوسفند و حتی مرغ را چاپ کرد و از آن برای تولید محصولات متنوع سود برد.

همبرگرتان را چاپ کنید
همبرگرتان را چاپ کنید
همبرگرتان را چاپ کنید
گوشت درون‌کشتگاهی چگونه تولید می‌شود؟
گوشت درون‌کشتگاهی که به آن گوشت مصنوعی هم می‌گوییم، گوشتی است که با کشت سلولی در محیط کنترل‌شده تولید می‌شود. تولید گوشت به این روش، نوعی کشاورزی سلولی است که از بسیاری از روش‌ها و تکنیک‌هایی که در علم پزشکی برای بازسازی بافت‌ها استفاده می‌شود، بهره می‌برد. جالب است بدانید که نخستین همبرگر با این نوع گوشت، حدود 10سال پیش در هلند تولید و خورده شد!



همبرگرتان را چاپ کنید

همبرگرتان را چاپ کنید
همبرگرتان را چاپ کنید

کد خبر 774498
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha