همشهری آنلاین: این صبحانه برای روزهای امتحانات سخت بچهها مثل علوم و ریاضی پیشنهاد مناسبی است.
مواد لازم
۸۰ گرم شکر
یک ق چ دارچین
۲ عدد سیب درشت
۲ عدد موز
۴ ق س گلاب یا عرق بهار نارنج
۱۲۰ گرم آرد
۲ عدد تخممرغ
۲ /۱ ق چ بیکینگ پودر
یک ق چ نمک
۲ /۱ پیمانه شیر یا ماءالشعیر
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
یک پیمانه مخلوط شکر (یا پودر قند) و دارچین برای تزئین
۱. سیبها را پوست بگیرید و حلقه حلقه برش بزنید، سپس دانههایشان را جدا کنید. حلقهها را در بشقابی بچینید و رویشان را گلاب بریزید. شکر و دارچین را مخلوط کنید و روی سیبهای حلقه شده بریزید. آنها را به مدت ۲۰ دقیقه رها کنید تا طعمدار شوند. موزها را پوست کنده و به شکل دلخواه برش بزنید و کنار بگذارید.
۲. زرده تخممرغ را از سفیده جدا کنید. زردهها را در یک کاسه با کمی نمک مخلوط کرده و خوب بزنید تا صاف و یکدست شوند. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تدریج به زردهها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست و بدون گوله شود. بعد آهسته آهسته شیر (یا ماءالشعیر) را اضافه کنید و هم بزنید. سفیدههای تخممرغ را با همزن خوب بزنید تا کف کند. بعد به مواد اضافه کنید.
۳. روغن را در یک تابه گود داغ کنید. تکههای سیب و موز را ابتدا در مایه آماده شده (تخممرغ و آرد) بغلتانید و بعد در روغن زیاد سرخ کنید. وقتی هر دو طرف میوهها طلایی شد، آنها را از روغن خارج کرده و در توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
فوتوفن
برای سرو کردن به دلخواه میتوانید با مخلوط پودر قند (یا شکر) و دارچین تزئین کنید.
نظر شما