همشهری آنلاین: در این میانوعده که پخت آن در کشور نروژ بسیار رواج دارد، هم از ماهی استفاده شده است و هم از کنجد؛ البته برگ سبزهایی مثل کاهو و اسفناج و تخممرغ هم که جای خودشان را دارند. اگر فرزندتان اهل ماهی است همین الان دست به کار شوید.
مواد لازم
۱۰۰ گرم ماهی سالمون (یک تکه)
۱۰۰ گرم اسفناج
۲ عدد پنیر ورقهای
۲ عدد تخممرغ
۲ برگ کاهو
یک قس کنجد خام (بو نداده)
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ
کردن به میزان لازم
۱. اسفناجها را پس از شستن در آبکش فلزی بریزید. در قابلمهای کمی آب بریزید؛ به میزانی که وقتی آبکش حاوی اسفناج را در قابلمه میگذارید با آب برخورد نکند. حالا اجاقگاز را روشن کرده و به قدری حرارت دهید تا اسفناج در اثر حرارت بخار آب داخل قابلمه بخارپز شود.
۲. اسفناجهای بخارپز شده را با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید. روی فویل را کمی چرب کنید. دو عدد برگ کاهو را روی فویل قرار دهید. ماهی را روی کاهو گذاشته و اسفناجهای طعمدار شده را روی ماهی بگذارید تا تمام سطح ماهی پوشانده شود.
۳. پنیرهای ورقهای را روی اسفناج و ماهی بگذارید. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی محتوی ماهی را در فر به مدت پنج دقیقه حرارت دهید تا ماهی پخته شود.
۴. در این فاصله تخممرغها را در کمی روغن داغ شده نیمرو کنید و کناری بگذارید. سپس بشقابی را که میخواهید غذا را در آن سرو کنید، تزئین کنید. تخممرغهای نیمرو شده را در کنار بشقاب بگذارید. بعد از اینکه ماهی پخت، ماهی را با کاهو از سینی فر جدا کرده و در بشقاب کنار تخممرغها بگذارید. حالا روی غذا را مقداری کنجد بریزید.
فوتوفن
برای تزئین ماهیتان میتوانید از مارچوبه کنسروی یا تازه آن استفاده کنید. در فصل بهار که مارچوبه تازه در بازار موجود است، آنرا خریداری کرده و با کمی آب بخارپز کنید که بهصرفهتر و بهداشتیتر از نوع کنسروی آن است.
نظر شما