روش تشخیص عسل طبیعی با سرکه راحت است به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم برای این کار از سرکه استفاده کنید.

عسل - تغذیه

به گزارش همشهری آنلاین، عسل طبیعی همان شهد گل‌هایی است که زنبور بعد از تغذیه از گل‌ها و گیاهان گوناگون به فرآوری و تغلیظ آن پرداخته و شروع به ذخیره‌سازی آن در کندو می‌کند. چنانچه زنبور به جای آنکه از شهد گل‌ها و گیاهان تغذیه کند از قند سفید و یا شکر و یا انواع آبمیوه‌ها تغذیه شده باشد، این محصول عسل طبیعی محسوب نمی‌شود.

در این مطلب ترفند تشخیص عسل طبیعی با سرکه آموزش داده شده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، روش تشخیص عسل طبیعی با سرکه راحت است به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که از سرکه استفاده کنید. برای تشخیص عسل اصلی ابتدا مقداری از آن را با آب ترکیب کنید. بعد از آن، حدود پنج قطره سرکه به آن اضافه کنید. در این صورت احتمال به وجود آمدن دو رخداد وجود دارد:

  • مخلوط کف می‌کند.
  • مخلوط کف نمی‌کند.

اگر مخلوط ما با اضافه کردن سرکه کف کند نشان می‌دهد که عسل طبیعی نیست در غیر این صورت می‌توان تا حدودی به طبیعی بودن آن پی برد.

کد خبر 778344

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
    0 0
    همیشه ساکروز عسل باید از فروکتوز کمتر باشه هرچی ساکروز کمتر باشه فروکتوز بیشتر عسل بهتره