دانستن برخی فوت و فن‌ها و ترفندهای مربوط‌به آشپزی و مواد غذایی موجب می‌شود تا بتوانید خیلی راحت تر و با صرف زمان کمتر آشپزی کنید. در این مطلب ترفندی برای جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار آموزش داده‌ایم.

آشپزی - غذا پختن - چیکار کنیم سوپ سر نرود - سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار

به گزارش همشهری آنلاین، معمولا سوپ و غذاهایی مانند خوراک لوبیا که آب دارند، بعد از جوش آمدن سر می‌روند و اگر حواستان نباشد، روی اجاق گاز می‌ریزد و ناچارید به سختی آثار سر رفتگی را از روی اجاق گاز پاک کنید.

برای جلوگیری از این مشکل یک راهکار ساده وجود دارد. کافی است روی یک دستمال کاغذی کمی روغن زیتون یا روغن مایع بریزید؛ سپس دستمال روغنی را دورتادور لبه قابلمه بکشید تا کاملا چرب شود. در این صورت دیگر سوپ یا غذای آبدار شما سر نمی‌رود.

منبع: فرادید

کد خبر 779284

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha