مجموع نظرات: ۱
سه‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۶
۰ نفر

اگر در یخچالتان مقداری مرغ پخته از غذای دیشب باقیمانده، ‌یک ظرف سالاد پاستا با مرغ و سبزیجات و میوه‌های فصل درست کنید. این غذا ی فصل  اهالی مدیترانه است.

پاستا

همشهری آنلاین: فقط آنها آن را با سس پِستو مزه‌دار می‌کنند که آن هم روش تهیه خود را دارد.

مواد لازم 

۱۵۰ گرم پاستای فنری یا پیچ
یک ق س روغن مایع
۲ ق س سس مایونز
۲ ق چ سس پستو
یک ق س پنیر خامه
۲۰۰ گرم سینه مرغ آب پز شده
۲ ساقه کرفس
۱۲۵ گرم انگور قرمز و سیاه بدون هسته
یک عدد هویج
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم برگ کرفس
مواد لازم برای سس سالاد 
یک ق س سرکه
۳ ق س روغن زیتون بودار
به مقدار لازم نمک و فلفل

مواد لازم برای سس پِستو

۱۰۰ گرم ریحان تازه
 ۴ ق س پنیر پارمسان
 ۵ ق س روغن زیتون 
یک حبه سیر
تمامی مواد لازم را در مخلوط‌کن بریزید.

۱. پاستاها را در آب در حال جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. به آب پاستاها کمی نمک و روغن هم اضافه کنید. بعد از این مدت، ‌پاستاهای پخته را به کاسه بزرگی منتقل کنید.

۲. کاسه بلور متوسطی را آماده کنید و همه مواد لازم سس را در آن بریزید و هم بزنید سپس سس را روی پاستاها بریزید و هم بزنید تا پاستا به سس آغشته شود.

۳. مایونز، سس پستو و پنیر خامه‌ای را در کاسه دیگری بریزید و بعد از مزه‌دار کردن با نمک و فلفل کناری بگذارید.

۴. سینه مرغ را به صورت خلال‌های پهن خرد کنید. ساقه‌های کرفس را هم به صورت اریب خرد کنید. چند عدد انگور برای تزئین کنار گذاشته و بقیه را با چاقو نصف کرده و در کاسه محتوی پاستاها بریزید. هویج را پوست کنده و پس از خرد کردن، به صورت خلالی به بقیه مواد بیفزایید.

۵. مخلوط سس مایونز و سس پستو و پنیر خامه‌ای را روی مواد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. در صورت لزوم نمک و فلفل هم اضافه کنید. پاستای طعم‌دار شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با برگ‌های کرفس و حبه‌های انگور تزئین کنید. این پاستا را به صورت سرد سرو کنید.

کد خبر 785766
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • US ۰۳:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۴
    0 0
    دستور تهیه بسیار ضعیف و نا مفهوم بود