به گزارش همشهری آنلاین، قوطیهای آلمینیومی راه زیادی را از کارخانه تا وقتی به دست شما برسند طی میکنند و در معرض محیطهای آلوده هستند. با مطالعه این بخش دلایلی برای اینکه هرگز نباید مستقیما از درب این قوطیها نوشید را خواهید فهمید.
باکتری اشریشیا کولی روی قوطیهای نوشابه
پزشکان به جمع آوری قوطیهای موجود در ایستگاههای گاز و فروشگاهها پرداختند؛ گر چه این قوطیها تمیز بودند اما در برخی از قوطیهای فروشگاهها نشانههای باکتری اشریشیا موجود بود که میتواند منجر به اسهال، بیماریهای تنفسی و سینه پهلو شود.
بیسفنول A
این ماده شیمیایی عنصر رایج در بطریهای پلاستیکی است اما پس از اینکه تولیدکنندگان متوجه شدند این ماده میتواند منجر به بهم زدن توازن هورمونی شود از استفاده آن خودداری کردند. هر چند این ترکیب هنوز هم در قوطیهای فلزی یافت میشود.
متالیک تانگ
برای افرادی که دارای حساسیت هستند، برخورد دهان با لبه آلومینیومی میتواند منجر به واکنش نامطلوب نسبت به طعم فلز شود.
جوندگان روی قوطیهای نوشابه
احتمال این وجود دارد که بطریها در معرض موش یا جوندگان دیگر قرار گرفته باشد.
مهمانی باکتریها
در سال ۲۰۱۳ بررسی ای مبنی بر تحقیق روی موادی آلوده موجود روی این قوطیها صورت گرفت و دریافتند این مواد با باکتریهای استنوتروفوموناس مالتوفیلیا، سودومونا لوته اولا و انتروباکتر آلوده شدهاند که میتوانند منجر به بروز بیماری و عفونت در افراد مبتلا به بیماری ایدز شود.
ابزار محیط زیستی
آلومینیوم صد در صد قابل بازیافت است و تولید آن به مصرف انرژی دوبرابری نسبت به بطری را میطلبد بنابراین اگر نگران محیط زیست هستید بهتر است بطری بخرید.
حشرات
قند موجود در نوشیدنی میتواند باعث جذب حشراتی همچون مگس و زنبور شود.
نظر شما