همشهری آنلاین: ولی ویژگی اصلی این کیک شکلاتی این است که شما فقط کافی است مواد را با هم مخلوط کرده و داخل فر بگذارید.
مواد لازم
۶ عدد تخممرغ
۲۵۰ گرم شکر
۲۰۰ گرم آرد
۲ /۱ پیمانه شیر
۴ /۳ پیمانه روغن
۳ ق س پودر کاکائو
۲ ق م بیکینگ پودر
۲ /۱ ق م وانیل شکری
مواد لازم برای تزئین
۱۰۰ گرم شکلات
تختهای سفید
۶۰ گرم خامه صبحانه
۱. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مورد نظرتان را چرب کرده و کمی آردپاشی کنید.
۲. برای درست کردن مایه کیک، تخممرغها را در کاسهای شکسته و با شکر هم بزنید. بهتر است این کار را با همزن برقی انجام دهید.
۳. شیر و روغن را هم به کاسه اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. آرد و بیکینگپودر را مخلوط کرده و چندبار از الک رد کنید تا پوک شوند.
نکته: وقتی آرد را الک میکنید هوا وارد ذرات آرد میشود و کیکتان پوک و پفکرده میشود.
۴. وانیل و پودرکاکائو را هم به آرد اضافه کرده و آرد را کمکم به مایعات داخل کاسه اضافه کنید. حالا بهتر است بالیسک (قاشق مخصوص کیکپزی) مواد را هم بزنید و سعی کنید که مایه کیک یکدست و بدون گلوله شود.
۵. بعد از صاف و یکنواخت شدن مایه کیک، آن را در قالب ریخته و روی پنجره طبقه وسط فر قرار دهید. مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه است.
۶. در این فاصله مواد روی کیک (برای تزئین) را آماده کنید. شکلات تختهای را خرد کرده و با خامه روی حرارت مستقیم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شده و با خامه مخلوط شود. بعد از یکدست شدن مایه، شعله را تا هنگام آماده شدن کیک خاموش کنید.
۷. بعد از پخت کامل کیک، آن را از فر بیرونآورده و بعد از کمی خنک شدن از قالب جدا کنید. حالا کیک آماده را در ظرف موردنظر گذاشته و شکلات و خامه را روی آن بریزید.
فوتوفن
مراقب باشید حرارتی که مخلوط شکلات و خامه را روی آن میگذارید زیاد نباشد.
نظر شما