چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
۰ نفر

پاییز که می‌رسد، فصل سرماخوردگی هم شروع می‌شود. بعضی‌ها معتقدند اول پاییز که به سرماخوردگی دچار شویم تا آخر زمستان مرتب سرما می‌خوریم.

پوره

همشهری آنلاین: به همین دلیل افرادی که چنین تفکری دارند، سعی می‌کنند خودشان را ببندند به سبزیجات پرخاصیت فصل، به‌خصوص شلغم. شما می‌توانید از ترکیب این سبزیجات پوره‌ای پرخاصیت درست کنید.

مواد لازم برای ۲ پیمانه 

۱۲۰ گرم هویج
۱۲۰ گرم شلغم
۱۲۰ گرم سیب‌زمینی
۲/ ۱ یک پیمانه شیر

۱. هویج، سیب‌زمینی و شلغم را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید.

۲. سبزیجات خردشده را در قابلمه کوچکی بریزید و ابتدا با کمی آب بپزید. بعد از اینکه آب پخت سبزیجات تمام شد، شیر را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سبزیجات کاملا بپزند.

۳. سبزیجات پخته را در دستگاه مخلوط‌کن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید تا بافتی نرم و یکدست پیدا کند.

یه‌جور دیگه

به جای استفاده از مخلوط‌کن می‌توانید از گوشت‌کوب برقی هم برای پوره کردن استفاده کنید.

کد خبر 801157

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha